İade yaparsınız buyuk ihtimalle idefix müşteri hizmetleri şuana kadar gayet iyi.Aldım valla memnun kalmaz isem 6000'e satıcam bunlar iade almaz hayatta
İade yaparsınız buyuk ihtimalle idefix müşteri hizmetleri şuana kadar gayet iyi.Aldım valla memnun kalmaz isem 6000'e satıcam bunlar iade almaz hayatta
neyden dolayı hocamÇok inceledim bu firmaya asla bulaşmam çünkü kurumsallıktan uzak
Hocam gidip profilini atmışsınız da her kötü yorum firmanın kabalığı, tutumu ve sürecin uzunluğundan dolayı yapılmış. Herkese kaba cevap verip THH harici iade yapmamışlar hiç.neyden dolayı hocam
Hepsiburada profiline de baktım cidden ben ilk kez bu kadar fazla ve olumlu satıcı gördüm.Hocam gidip profilini atmışsınız da her kötü yorum firmanın kabalığı, tutumu ve sürecin uzunluğundan dolayı yapılmış. Herkese kaba cevap verip THH harici iade yapmamışlar hiç.
Aynen benimde verilmiş kargoya, ben şahsen ümitliyim sıkıntı çıkmayacak inş.Kargoya verilmiş ürün
Satıcı Aptek Teknoloji miydi hocam ?Aynen benimde verilmiş kargoya, ben şahsen ümitliyim sıkıntı çıkmayacak inş.
EvetSatıcı Aptek Teknoloji miydi hocam ?