AOI sıvı soğutma sızdırma olurmu

Reaksiyon skoru
0
Sıvı soğutma sızdırma gibi durumlar olabilirmi AOI sıvı soğutmaların omru kac yıldır arkadaşlar almayı düşünüyorum ve onerebileceğiniz markalar varsa soylerseniz iyi olur teşekkürler

Olabilir ama iyi bakarsanız olmaz diye düşünüyorum. Tabi bu şans işi kiminde olur kiminde olmaz sızdırma.

Benim bildiğim ömürleri 3 ila 7 yıl arasında genelde 5 6 yıl diyorlar ama bu da kullanıma vs. Bağlı yine. Model olarak bilmem ama deepcool, thermalright gibi markalar bu anlamda güzel atılımlar yaptılar hem fiyatları da uygun denilebilir bazı modellerde ayrıca bitenin daha yeni gibi ama değerlendirilebilir. Spesifik modeli araştırmak gerek bence, markaya güvenerek değilde.

Kolay kolay sızdırma yapacak ürünler değil. Belki 10000/1 ihtimal olabilir. Kendi tecrübemden örnek veriyim. Sanırım 2015-16 gibi corsair h100i AIO aldım ve 3 yıl kadar kullandım. Sonra sadece meraktan açıp iç sıvısını değiştirdim ve yedek sistemde 2 yılda öyle kullandım, yine bir şey olmadı.

Zor kokay kolay olmaz

marka alırsan kolay kolay olmaz içini rahatlatmak istiyorsan deepcool le360 v2 gibi modellere bakabilirsin anti leak teknolojisi var sızma önlemek için

Belki sızdıran soğutmalar olmuştur ama şimdiye kadar çevremde ve forumlarda hiç duymadım. Önerim:

Belki sızdıran soğutmalar olmuştur ama şimdiye kadar çevremde ve forumlarda hiç duymadım. Önerim:

o paralara arctic varken munun ]st]nde ejderya var diye kaziklanilmaz. acikcasi msi sivi sogutma kullanipta basina bi is gelmemis adamla tanismadim simdiye kadar. belki bu modelde sorunlar cozulmustur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

240 destekleyen kasalar icin
360 destekleyen kasalar icin
arctic 6 yil garanti veriyuordu yanilmiyorsam

o paralara arctic varken munun ]st]nde ejderya var diye kaziklanilmaz. acikcasi msi sivi sogutma kullanipta basina bi is gelmemis adamla tanismadim simdiye kadar. belki bu modelde sorunlar cozulmustur
O dediğin eski bir modeldi hocam, onu da düzelttiler. Şimdi satılanlarda sorun yok.

fiyatını hak etmeyen bir ürün soğutma performansı daha ucuz rakiplerine göre daha kötü

Geri