Aldığım sıvı soğutucu bu.Bunun kontrolcüsü vs var mı ? biraz bakındım fakat çözemedim bilen var mı acaba ?
şu an kuruyorum, kurulu değildi.Sana özelden yazdım hocamBuradaki linkten bakinabilirsin. Bir de GCC (Gigabyte Control Center) kurulu mu bilgisayarda? WATERFORCE 360
kurulmuyor...İndirdim, fakat not connect diyor kurulmuyor.Pc ilk montajladığımda sıvı soğutucunun argb si yanıyordu.Sanırım bir şeyleri bozdum emin değilimBuradaki linkten bakinabilirsin. Bir de GCC (Gigabyte Control Center) kurulu mu bilgisayarda? WATERFORCE 360
şu an kuruyorum, kurulu değildi.Sana özelden yazdım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kurulmuyor...İndirdim, fakat not connect diyor kurulmuyor.Pc ilk montajladığımda sıvı soğutucunun argb si yanıyordu.Sanırım bir şeyleri bozdum emin değilim
bu şekilde şu an sıvı soğutucuBuradaki linkten bakinabilirsin. Bir de GCC (Gigabyte Control Center) kurulu mu bilgisayarda? WATERFORCE 360
Led i halletim arkada kablosu gevşemişti.Ekrandaki aorus kısmını değiştirebiliyor muyum ?yoksa bu direkt tek ekran olarak böyle mi ?
buradaki aorus yazısı değişmiyor mu ? yardım pls
Maalesef Reddit üzerinden de biraz araştırdım fakat bu modelde kişiselleştirme özelliği bulunmamaktaymış.buradaki aorus yazısı değişmiyor mu ? yardım pls