Neler Yeni

Apacer AP2TBAS2280Q4U-1 2TB 7400/7000 MB/s M.2 Nvme SSD Gen4 4.599₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Furkan Güneş
Arkadaşlar akakce.com'dan bildirim gelince yakaldığım indirimi paylaşmak istedim:

SSD listesinde high-end nvme olarak geçiyor. Dram mevcut, phison e18 kontrolcü içeriyor. Metal blok da cabası.

Ben bir tane sipariş ettim.
Tam çektim diyordumki anakartta 1 M2 yuvası olduğu aklıma geldi

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,005
İsim
Y K
Güzel

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Göktuğ Tosun
Arkadaşlar akakce.com'dan bildirim gelince yakaldığım indirimi paylaşmak istedim:

SSD listesinde high-end nvme olarak geçiyor. Dram mevcut, phison e18 kontrolcü içeriyor. Metal blok da cabası.

SLC tipi önbellek kullanıyo, hem dayanıklılık hemde hız açısından baya iyi, bide 2TB. bu fiyata baya iyi geldi gözüme alsammı ki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
z
Daha yeni anakart aldım az önce durmalıyım ama taptaze 2. Ve 3. M2 slotum gelmişken 🥲

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Göktuğ Tosun
herhangi bir kronik sıkıntısı falan varmıdır hocam, ona göre bende kendime bi tane sipariş vermeyi düşünüyorum.

MoonWalk

80+
SSD'nin iki versiyonu olduğu belirtilmiş. Kontrolcü ve DRAM dışındaki kısımlarda aynı veya benzer olarak görünüyor ancak kontrolcü ve DRAM kısmında önemli bir farklılık var.

Phison E18 ve SK Hynix DRAM'li versiyonu gelirse iyi. Bu fiyata, daha üst kalitedeki SSD'leri soğutucuyla beraber almış gibi olunur.

NAND konusunda artısı olsa da MAP1602A ve 32 MB HMB'li versiyonu denk gelirse fiyatına göre yine iyidir ancak düşündürebilir. Sanırım Exceria Heatsink modeli de ara ara bu fiyatlara düşüyordu. Onun durumu daha güvenilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İdil Melisa Yallur
Almadan öğrenmenin bir yolu yok mudur acaba? Dış paketinde yazar mı? Ona göre iade edebiliriz vs.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Talat

ihtiyacı olan karcırmasın bence aldım 1 tane suanlık ıhtıyacım yok ama yedekde dursun ne olur ne olmaz..

Ldrago

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Salih
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İdil Melisa Yallur

Satılanın Phison e18 mi yoksa MAP1602A olduğunu nerden anlıyoruz? Sormuş muydunuz incehesaba?

troken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Fatih

MoonWalk

80+
Almadan öğrenmenin bir yolu yok mudur acaba? Dış paketinde yazar mı? Ona göre iade edebiliriz vs.
Satılanın Phison e18 mi yoksa MAP1602A olduğunu nerden anlıyoruz? Sormuş muydunuz incehesaba?
Ya etiket altına bakmak gerek ya da Flash ID kullanmak gerek. Almadan öğrenmenin yolu, eğer ki tüm satılan modeller aynıysa teşhir olanına bakmaktan geçer. Bunun dışında alternatif yol pek yok.

Top Bottom