hocam ne işle meşgulsün bu kadar depolama ile ne arşivliyorsunNasip artık 1 ay olmadı bu fiyata exceria g2 aldım . alanlara hayırlı olsun güzel ssd .
Hocam hdd sıkıldım artık güven vermiyor birkaç yılda bir bozuluyor meret eskiden beridir film arşivi hastalığı var ondan dolayı ssd ye geçtim hdd lerde yedek duruyor . Benim için önemli olan dram ve f/p olmasıydı g2 için , p300'de global yorumlarda fiyatına göre övülüyordu fazla para harcamayayım dedim 2tb ssd ye 5 6k harcamak gelmedi içimden .hocam ne işle meşgulsün bu kadar depolama ile ne arşivliyorsunve neden gen3 aldın mantıksız bir satın alım olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizimki de phison E18 chip gelmezse sen o zaman filmi seyret![]()
Ben gıcık oldum valla. Dram gayet büyük bi fark, ne diye gidip aynı ssd ismini koyarsın ki 2 farklı modele? Git birinin sonuna P ekle Phison olduğu belli olsun, sırf o yüzden alasım gelmedihocam ne işle meşgulsün bu kadar depolama ile ne arşivliyorsunve neden gen3 aldın mantıksız bir satın alım olmuş
Bizimki de phison E18 chip gelmezse sen o zaman filmi seyret![]()
Mekanik bozulmaya mahkum hocam ya ben bir kere seagate firecuda 1tb aldım gece oyun indirmeye bıraktım 5-6 oyun birden sabah kalktığımda patlamıştı pc görmüyordu hddyi o zamanin parasıyla 700 vermiştim öğrenci zamanımda yani 1 günü bile çıkarmadan bozulmuştu o günden beri m2 ssd tercih ediyom biraz tuzlu oluyor ama hiç değilse paranla rezil olmuyonHocam hdd sıkıldım artık güven vermiyor birkaç yılda bir değişiyor meret eskiden beridir film arşivi hastalığı var ondan dolayı ssd ye geçtim hdd lerde yedek duruyor .
duruma göre iade edebilirim belki bakalım gelsinde biBen gıcık oldum valla. Dram gayet büyük bi fark, ne diye gidip aynı ssd ismini koyarsın ki 2 farklı modele? Git birinin sonuna P ekle Phison olduğu belli olsun, sırf o yüzden alasım gelmedi
Birkaç yıl gidiyor ama galiba benim hatam sonradan farkettim torrent de indirme konumu olarak hdd seçilmemeli daha çabuk bozuluyor gibi ssd ye indirip hdd ye taşımaya başlamıştım . Benim anakartta 3 ncü m.2 yuvası kullandıldığında pci e x16_2 devre dışı kalıyor yoksa bundan bir tane alıp dönüştürücü ile kullanırdım x1 girişi var ama onunda dönüştürücüsünü takınca sanki emanet duruyor .Mekanik bozulmaya mahkum hocam ya ben bir kere seagate firecuda 1tb aldım gece oyun indirmeye bıraktım 5-6 oyun birden sabah kalktığımda patlamıştı pc görmüyordu hddyi o zamanin parasıyla 700 vermiştim öğrenci zamanımda yani 1 günü bile çıkarmadan bozulmuştu o günden beri m2 ssd tercih ediyom biraz tuzlu oluyor ama hiç değilse paranla rezil olmuyon
duruma göre iade edebilirim belki bakalım gelsinde bi
O seagate denen firmayı Allah kahretsin, nasıl bilirse öyle yapsın! Vallahi ismi geçince duramadım. Heriflerin ürettiği her hdd mi sıkıntılı olur! Defalarca kez aldığım her ürünleri patladı. Dünyanın arşivi, özel bilgi gitti. Yasaklanmalı!Mekanik bozulmaya mahkum hocam ya ben bir kere seagate firecuda 1tb aldım gece oyun indirmeye bıraktım 5-6 oyun birden sabah kalktığımda patlamıştı pc görmüyordu hddyi o zamanin parasıyla 700 vermiştim öğrenci zamanımda yani 1 günü bile çıkarmadan bozulmuştu o günden beri m2 ssd tercih ediyom biraz tuzlu oluyor ama hiç değilse paranla rezil olmuyon
duruma göre iade edebilirim belki bakalım gelsinde bi
Daha da kötüsü ben iyi bir marka sanıyordum seagate i o yüzden almıştımO seagate denen firmayı Allah kahretsin, nasıl bilirse öyle yapsın! Vallahi ismi geçince duramadım. Heriflerin ürettiği her hdd mi sıkıntılı olur! Defalarca kez aldığım her ürünleri patladı. Dünyanın arşivi, özel bilgi gitti. Yasaklanmalı!
Aynı hataya düştüğüm için gidip aldım. Şu an m2'lerin yanında 2tb seagete bağlı duruyor ve kafa vurmakta. Seagate her defasında pişmanlıktır.Daha da kötüsü ben iyi bir marka sanıyordum seagate i o yüzden almıştım![]()
bende laptop için alicam sanirim da Heatsink ile muhtemelen laptopunkasasina temas eder ama Fiyat Inanilmaz iyi Zaten Kc3000 ve S70 Blade dengi Ssd onlarin 1 tbsi 3.500Güzel ürün ancak laptopa takılır mı takılmaz mı internette bilgi bulamadım.