Neler Yeni

Apacer AP2TBAS2280Q4U-1 2TB 7400/7000 MB/s M.2 Nvme SSD Gen4 4.599₺

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Ihtiyacim yoktu ama dayanamadım aldım. Teşekkürler paylaşım için. 10tb M2 SSD oldu toplam artık gemiye çıkarken film arşivi hazır olur 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Uğur ceylan
Nasip artık 1 ay olmadı bu fiyata exceria g2 aldım . alanlara hayırlı olsun güzel ssd .

Ldrago

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Salih
Nasip artık 1 ay olmadı bu fiyata exceria g2 aldım . alanlara hayırlı olsun güzel ssd .
hocam ne işle meşgulsün bu kadar depolama ile ne arşivliyorsun 😅 ve neden gen3 aldın mantıksız bir satın alım olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizimki de phison E18 chip gelmezse sen o zaman filmi seyret🤣

Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Uğur ceylan
hocam ne işle meşgulsün bu kadar depolama ile ne arşivliyorsun 😅 ve neden gen3 aldın mantıksız bir satın alım olmuş

Hocam hdd sıkıldım artık güven vermiyor birkaç yılda bir bozuluyor meret eskiden beridir film arşivi hastalığı var ondan dolayı ssd ye geçtim hdd lerde yedek duruyor . Benim için önemli olan dram ve f/p olmasıydı g2 için , p300'de global yorumlarda fiyatına göre övülüyordu fazla para harcamayayım dedim 2tb ssd ye 5 6k harcamak gelmedi içimden .

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İdil Melisa Yallur

Ben gıcık oldum valla. Dram gayet büyük bi fark, ne diye gidip aynı ssd ismini koyarsın ki 2 farklı modele? Git birinin sonuna P ekle Phison olduğu belli olsun, sırf o yüzden alasım gelmedi

Ldrago

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Salih
Hocam hdd sıkıldım artık güven vermiyor birkaç yılda bir değişiyor meret eskiden beridir film arşivi hastalığı var ondan dolayı ssd ye geçtim hdd lerde yedek duruyor .
Mekanik bozulmaya mahkum hocam ya ben bir kere seagate firecuda 1tb aldım gece oyun indirmeye bıraktım 5-6 oyun birden sabah kalktığımda patlamıştı pc görmüyordu hddyi o zamanin parasıyla 700 vermiştim öğrenci zamanımda yani 1 günü bile çıkarmadan bozulmuştu o günden beri m2 ssd tercih ediyom biraz tuzlu oluyor ama hiç değilse paranla rezil olmuyon

Ben gıcık oldum valla. Dram gayet büyük bi fark, ne diye gidip aynı ssd ismini koyarsın ki 2 farklı modele? Git birinin sonuna P ekle Phison olduğu belli olsun, sırf o yüzden alasım gelmedi
duruma göre iade edebilirim belki bakalım gelsinde bi

Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Uğur ceylan
Mekanik bozulmaya mahkum hocam ya ben bir kere seagate firecuda 1tb aldım gece oyun indirmeye bıraktım 5-6 oyun birden sabah kalktığımda patlamıştı pc görmüyordu hddyi o zamanin parasıyla 700 vermiştim öğrenci zamanımda yani 1 günü bile çıkarmadan bozulmuştu o günden beri m2 ssd tercih ediyom biraz tuzlu oluyor ama hiç değilse paranla rezil olmuyon

Birkaç yıl gidiyor ama galiba benim hatam sonradan farkettim torrent de indirme konumu olarak hdd seçilmemeli daha çabuk bozuluyor gibi ssd ye indirip hdd ye taşımaya başlamıştım . Benim anakartta 3 ncü m.2 yuvası kullandıldığında pci e x16_2 devre dışı kalıyor yoksa bundan bir tane alıp dönüştürücü ile kullanırdım x1 girişi var ama onunda dönüştürücüsünü takınca sanki emanet duruyor .

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Mert

O seagate denen firmayı Allah kahretsin, nasıl bilirse öyle yapsın! Vallahi ismi geçince duramadım. Heriflerin ürettiği her hdd mi sıkıntılı olur! Defalarca kez aldığım her ürünleri patladı. Dünyanın arşivi, özel bilgi gitti. Yasaklanmalı!

Ldrago

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Salih
O seagate denen firmayı Allah kahretsin, nasıl bilirse öyle yapsın! Vallahi ismi geçince duramadım. Heriflerin ürettiği her hdd mi sıkıntılı olur! Defalarca kez aldığım her ürünleri patladı. Dünyanın arşivi, özel bilgi gitti. Yasaklanmalı!
Daha da kötüsü ben iyi bir marka sanıyordum seagate i o yüzden almıştım 🤣

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Mert
Daha da kötüsü ben iyi bir marka sanıyordum seagate i o yüzden almıştım 🤣
Aynı hataya düştüğüm için gidip aldım. Şu an m2'lerin yanında 2tb seagete bağlı duruyor ve kafa vurmakta. Seagate her defasında pişmanlıktır.

Mentheus

80+
Güzel ürün ancak laptopa takılır mı takılmaz mı internette bilgi bulamadım.

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
508
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Güzel ürün ancak laptopa takılır mı takılmaz mı internette bilgi bulamadım.
bende laptop için alicam sanirim da Heatsink ile muhtemelen laptopunkasasina temas eder ama Fiyat Inanilmaz iyi Zaten Kc3000 ve S70 Blade dengi Ssd onlarin 1 tbsi 3.500

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,668
Üyeler
170,232
Son üye
babaxde
Top Bottom