Hocam bahsedildiği gibi mi ürün acaba soğutucu kontrolcülü ve dramm limi ürün özelliklerinde dram var gözüküyorAnakartında 2 tane x16 yuvası varsa x4 to m.2 alıp kullanabilirsin
Teyit aldım teknik özellikler hakkında müşteri hizmetleri tarafından bütün bahsedilen özellikler varmış üründeKontrolcü var mi bilmem ama olması lazım ürün özelliklerinde slc var
Dostum ne yaşıyorsun bilmiyorum ama alakasız yorum yapıyorsun fikrini kendine sakla benceAnanız e devletten randevu al dese öff anne dersiniz ama 1 tane kıytırık SSD alıcaksınız üretilen fabrikanın çaycısına kadar araştırma yapıyorsunuz alın geçin arkadaş sanki memleket kurtarıyorsunuz
Şakacı şakşuka gelmiş hg teyit aldım belirtilen özellikler var denildi çektim bende bende tek M2 slotu var çoğaltıcı alsam mevcutta kullandığımı ona taksam yeni aldığımı ise anakartın var olan slotuna taksam olur mu acabagüzel fiyat parası olana![]()
Ananız e devletten randevu al dese öff anne dersiniz ama 1 tane kıytırık SSD alıcaksınız üretilen fabrikanın çaycısına kadar araştırma yapıyorsunuz alın geçin arkadaş sanki memleket kurtarıyorsunuz
Nerde ben göremedim 2tb.5 bine gen 5 vardı o yüzden mantıklı gelmedi
gen4 slota bunu tak diğer slota 1tb ssd tak kullan varsa böyle seçenek yoksa pci-e m2 coğaltıcı al tak.Şakacı şakşuka gelmiş hg teyit aldım belirtilen özellikler var denildi çektim bende bende tek M2 slotu var çoğaltıcı alsam mevcutta kullandığımı ona taksam yeni aldığımı ise anakartın var olan slotuna taksam olur mu acaba
Dark marka PCI çoğaltıcı aldım amazondan şimdi gönderen amazon satıcı teknobiyotik mevcutta ki dandik SSD yi çoğaltıcı ya takcam apacer iyi olanı anakartın kendi slotuna takcam on numara beş yıldız olur gibi windows dandik olanda sök tak yapsam bozulur mu windows? 2 tb apaceri oyun için kullanayım diyorum çoğaltıcı ya taktigima windows atayım.gen4 slota bunu tak diğer slota 1tb ssd tak kullan varsa böyle seçenek yoksa pci-e m2 coğaltıcı al tak.