Apex 5 alınır mı?

LastShot

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,292
Arkadaşlar merhabalar şu klavyeyi kullanmaktayım:
Fakat brown switch almıştım ve memnun değilim sesi çok çıkıyor ve daktilo sesi gibi .Tek sorunu o da değil space basınca oyunlarda zıplamıyo bazen falan 3-4 ayda soğudum klavyeden bluetooth özelliği falan var fakat o da hemen bitiyoo tekrar usb takmak zorunda kalınıyor.O yüzden yeni bir klavye düşünüyorum apex 5 nasıldır sizce 800tl civarlarında alınabilecek daha iyi bir klavye var mıdır aslında iki klavye arasında kaldım.Onlar ise şunlar
Sizce hangisi daha iyidir?Fps oyunları oynayacağım genellikle ikisi de gözüme hoş gözüküyor.

K70 der geçerim.
Hocam peki sesi nasıl çok çıkıyor mu yani brown switchin sesi çok az derlerdi fakat cidden çok fazla geldi bana.Bir de royal kludge denen klavyenini switchleri çok kalitesiz galiba.

Hocam peki sesi nasıl çok çıkıyor mu yani brown switchin sesi çok az derlerdi fakat cidden çok fazla geldi bana.Bir de royal kludge denen klavyenini switchleri çok kalitesiz galiba.
Brown switch az değil orta düzeyde ses çıkarır. Red switch ise en az ses çıkaran switchlerden biridir.

Brown switch az değil orta düzeyde ses çıkarır. Red switch ise en az ses çıkaran switchlerden biridir.
Teşekkür ediyorum cevapların için.
Başka cevap da bekliyorum neden apex 5 veya neden k70 ?

Apex 5 bildigimiz membran klavye paranıza yazık.

Sonuç olarak membran bir klavyeye tam 800 lira vereceksin :)

rampage impressive de öneririm sadece bir öneri :D bi bak derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,992
Üyeler
190,845
Son üye
Leader
Geri