Arkadaşlar merhabalar şu klavyeyi kullanmaktayım:
tr.banggood.com
Fakat brown switch almıştım ve memnun değilim sesi çok çıkıyor ve daktilo sesi gibi .Tek sorunu o da değil space basınca oyunlarda zıplamıyo bazen falan 3-4 ayda soğudum klavyeden bluetooth özelliği falan var fakat o da hemen bitiyoo tekrar usb takmak zorunda kalınıyor.O yüzden yeni bir klavye düşünüyorum apex 5 nasıldır sizce 800tl civarlarında alınabilecek daha iyi bir klavye var mıdır aslında iki klavye arasında kaldım.Onlar ise şunlar
www.itopya.com
www.itopya.com
Sizce hangisi daha iyidir?Fps oyunları oynayacağım genellikle ikisi de gözüme hoş gözüküyor.
Royal Kludge G87 87 Tuşları Mekanik Oyun Klavye Kablosuz bluetooth 3.0 USB Kablolu RGB Klavye
Yalnızca US$57.99, en iyi Royal Kludge G87 87 Tuşları Mekanik Oyun Klavye Kablosuz bluetooth 3.0 USB Kablolu RGB Klavye online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
Steelseries Apex 5 Hybrid Blue Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Steelseries Apex 5 Hybrid Blue Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSK64538 ITOPYA'da.
Corsair Gaming K70 LUX Cherry MX Red Türkçe LED Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Corsair Gaming K70 LUX Cherry MX Red Türkçe LED Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9101020-TR ITOPYA'da.