Keremdiyola
80+ Bronze
Kökle grafikleri1650S ile 8GB seçmiştim bende zamanında. Ama artık 16 olsa 16 seçerim 5500xt 8GB
Kökle grafikleri1650S ile 8GB seçmiştim bende zamanında. Ama artık 16 olsa 16 seçerim 5500xt 8GB
BENDE AYNI SORUM PUBG DE OLDU İŞLEMCİM ISINDIĞI İÇİN YAŞADIM BU SORUNUarkadaşlar cidden çok kötü oluyor öyle gözükmesi çözümü var mı resmen kör oluyorum
sen yaşıyor musun böyle bir sorun? vallahi korkuyorum kartımın bozuk olmasından. AMD sorunlu amd şöyle amd böyle dediler aldıktan sonra saçma sapan oyun hatalarında bile kartımda sorun arıyorum yukarıda dediğim gibi renderleme sorunu var korkudan altıma etmiştim.1650S ile 8GB seçmiştim bende zamanında. Ama artık 16 olsa 16 seçerim 5500xt 8GB
Bende öyle bi problem olmadı ETS' 2 de. Renderlanma problemleri disk kaynaklı olabiliyor.sen yaşıyor musun böyle bir sorun? vallahi korkuyorum kartımın bozuk olmasından. AMD sorunlu amd şöyle amd böyle dediler aldıktan sonra saçma sapan oyun hatalarında bile kartımda sorun arıyorum yukarıda dediğim gibi renderleme sorunu var korkudan altıma etmiştim.
diskim 2400/1750mb hızları daha ne olacak ki?Bende öyle bi problem olmadı ETS' 2 de. Renderlanma problemleri disk kaynaklı olabiliyor.
Ekran kartından olduğunu sanmıyorum. Bende 1650Super ve 5500xt vardı. İkisinde de GTA 5' de render alamıyordu araba hızlıyken yolları. ETS' yi ise hatırlamıyorum maalesef.diskim 2400/1750mb hızları daha ne olacak ki?
gta 5 te bende yol değil ama bazı ağaçlar felan yaprakları bir anda renderleniyor bazen saçma sapan sanırım bu gta 5'in sorunu ama ets2 de sorun ne çözemedimEkran kartından olduğunu sanmıyorum. Bende 1650Super ve 5500xt vardı. İkisinde de GTA 5' de render alamıyordu araba hızlıyken yolları. ETS' yi ise hatırlamıyorum maalesef.