Neler Yeni

Apex pikselleşme sorunu

Edsand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Ali BAYSAN
Arkadaşlar Apex Legends oyununu indirdim bugün oyunu açtığımda ekranın sol üst köşesinde 1 tane yeşil kare var kimsede yok bu mouse u hareket ettirdiğimde bu kareler 1 den 4 e kadar çıkıyor sırasıyla 4 olunca ekran pikselleşiyor oyun içindede aynı şekilde mouse u hareket ettirdiğimde oyun pikselleşiyor ama hareket ettirmediğimde bir sıkıntı yok bunu çözebilecek birisi varmı varsa yazabilirse çok memnun olurum bu arada oyunun içindede aynı şekilde bulanıklaşma oluyor.

Ekler

• S1.png
    S1.png
    1.5 MB · Hit: 138
  • S2.png
    S2.png
    1.4 MB · Hit: 150

Edsand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Ali BAYSAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SS'e yansıdığına göre yazılımsal bir sorun. Donanımsal olmadığına dua et. Dosyaların bütünlüğünü doğrulamayı dene
doğruladım ama sorun düzelmedi ben oyunu %40 da playable olduğunda başlatdım ondanmı oldu acaba diye düşünüyorum

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
https://steamcommunity.com/id/EnesYLDRM/
Discord
EnesBey#7603
doğruladım ama sorun düzelmedi ben oyunu %40 da playable olduğunda başlatdım ondanmı oldu acaba diye düşünüyorum
Büyük ihtimalle ondandır. Olmazsa sil yeniden yükle. Silip yüklemek bazen tek çare olabiliyor. Umarım çözersin

Edsand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Ali BAYSAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimalle ondandır. Olmazsa sil yeniden yükle. Silip yüklemek bazen tek çare olabiliyor. Umarım çözersin
teşekkür ederim tek çare o zaten sanırım silip yeniden yükleyeceğim

Qicaru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağdaş Türk
Bende aynı sorunla karşılaştım eğer silip yükledikten sonra düzeldiyse bende yapıcam

Qicaru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağdaş Türk
Sorunu düzelttim arkadaşlar yöntemini açıklıyorum radeon ayarlarına girip apex i seçip radeon boostu kapatın bu sorun nvidia da oluyormu bilmiyorum ancak oluyorsa onun için bir çözüm yolum yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,659
Üyeler
163,699
Son üye
gameron10
Top Bottom