- Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece görüntüleri mi değişiyo yoksa özellik bakımından bir değişim oluyor mu?Hangisini beğendiyseniz
sadece görüntüleri mi değişiyo yoksa özellik bakımından bir değişim oluyor mu?Hangisini beğendiyseniz
Görüntüsadece görüntüleri mi değişiyo yoksa özellik bakımından bir değişim oluyor mu?
tamam hocam son bir soru linear switch olmaması çok sıkıntı çıkarır mı?Görüntü
Çıkarmaztamam hocam son bir soru linear switch olmaması çok sıkıntı çıkarır mı?
tamam hocam çok teşekkürler.Çıkarmaz
Üzerinde wooting benzeri switch mi var?
Dünyanın en iyisi biraz iddialı olabilir gateron x lekker gibi iddialı bir switchte var AT ve TT olarak benzerler fakat wootingler çok pahalı. Performans odaklı en iyi switchlerden ayrıca typing veya fantezik durumları katmadım.Üzerinde wooting benzeri switch mi var?
Ayrıca kime göre neye göre dünyanın en iyis?
hocam aldım green switch ile. kendi sitesinden aldım. 2800 tl tuttu. 4 hafta içerisinde gelecekmiş.Dünyanın en iyisi biraz iddialı olabilir gateron x lekker gibi iddialı bir switchte var AT ve TT olarak benzerler fakat wootingler çok pahalı. Performans odaklı en iyi switchlerden ayrıca typing veya fantezik durumları katmadım.
Pro TKL'den iyi mi oluyor bunlar 8k wireless modelinden nasıl iyi oluyor???Dünyanın en iyisi biraz iddialı olabilir gateron x lekker gibi iddialı bir switchte var AT ve TT olarak benzerler fakat wootingler çok pahalı. Performans odaklı en iyi switchlerden ayrıca typing veya fantezik durumları katmadım.
sanırım biraz geç yazmışsınPro TKL'den iyi mi oluyor bunlar 8k wireless modelinden nasıl iyi oluyor???
Görüntüsü hoşuma gitmedi 5k ya ikinci el TKL vireles almayı düşünüyorum çok fark hissedermiyim?
pro tklden daha iyidir evet. ben önermem o fiyata manyetik switch al.Pro TKL'den iyi mi oluyor bunlar 8k wireless modelinden nasıl iyi oluyor???
Görüntüsü hoşuma gitmedi 5k ya ikinci el TKL vireles almayı düşünüyorum çok fark hissedermiyim?
Selam hocam wraith de satılan w75 nasıldır sizce alınır mı manyetik switchli gateron kullanıyolar yada atk68 hanginisi almam gerekir sizce.pro tklden daha iyidir evet. ben önermem o fiyata manyetik switch al.
Bende onu düşünüyorum ama tipi hos değil tip İcin 9 tkl bakılabilirSelam hocam wraith de satılan w75 nasıldır sizce alınır mı manyetik switchli gateron kullanıyolar yada atk68 hanginisi almam gerekir sizce.