Bu vr değil ki ar.şimdi ben bunu alsam, tiktokta fln gösterilen VR gözlük ile yapılan çoklu monitör setupını yapabilir miyim?
Bu vr değil ki ar.şimdi ben bunu alsam, tiktokta fln gösterilen VR gözlük ile yapılan çoklu monitör setupını yapabilir miyim?
dediğim yapılamıyor mu yani, vr ile ar ı karıştırıyorum hocam pardonBu vr değil ki ar.
Şöyle hocam;dediğim yapılamıyor mu yani, vr ile ar ı karıştırıyorum hocam pardon
Fiyatı en az 50bin olurGaliba geleceğe bir tık daha yaklaştık. 10 sene önce çıkan google glass'a benziyor. Gözlük üzerinden internette gezinmek.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kanka seneye gelecekmiş doları 40 TL basından al3500 dolar 75k vergisiz fiyatı vergi de 70k olur 145k falan olur o da
hmm anladım hocam benim dediğim olay virtual monitor olarak gerçiyormuş olmaz sanırımŞöyle hocam;
3,500 dolar.Fiyatı en az 50bin olur
74bin3,500 dolar.
İleride ki artmış dolar fiyatı ve vergiyi de hesaba kat.74bin
KDV, ÖTV, CART CURT UNUTTUN HERHALDR. ŞUAN ÇIPLAK FİYATI BÖYLEBir şey diyim mi? Bana ucuz geldi.
Fiyatı 100k gibi bir fiyat olacak gibi duruyor bizde vergilerle.Galiba geleceğe bir tık daha yaklaştık. 10 sene önce çıkan google glass'a benziyor. Gözlük üzerinden internette gezinmek.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
3,500 dolar, dolar o zamana 40tl olsa birde vergi gelse üstüne 200kFiyatı 100k gibi bir fiyat olacak gibi duruyor bizde vergilerle.