Neler Yeni

Apple Artırılmış Gerçeklik Gözlüğünü Duyurdu!(3500$)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
yalnız ilk mahsül diye zortlamayacaksa bedava sayılacak bi ürün, ama benim tek merak ettiğim o kadar parlak ve canlı renkleri harbiden verebilecek mi reklamda kadın video edit programında renk yapıyordu bide tasarım programlarını kaldıracaksa kaldır at bilgisayarı :D

Cihangir

80+ Gold
yalnız ilk mahsül diye zortlamayacaksa bedava sayılacak bi ürün, ama benim tek merak ettiğim o kadar parlak ve canlı renkleri harbiden verebilecek mi reklamda kadın video edit programında renk yapıyordu bide tasarım programlarını kaldıracaksa kaldır at bilgisayarı :D
ben incelemelere bakacağım arkadaş abd de o da dener güzel olursa alırım cidden o kadar canlı ren ve kaliteli görünrü mü olacak

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
ben incelemelere bakacağım arkadaş abd de o da dener güzel olursa alırım cidden o kadar canlı ren ve kaliteli görünrü mü olacak
valla çıkana kadar maddi durumum el verirse bi tane de ben almak istiyorum aşırı kaliteli bi şey ya

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Galiba geleceğe bir tık daha yaklaştık. 10 sene önce çıkan google glass'a benziyor. Gözlük üzerinden internette gezinmek.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Teknoloji ucuzlaşmak yerine pahalılaşıyor.
Eeee abe ekonomi türk genci görür mü demeyin bu fiyat açıkçası global için pahalı bir teknolojik cihaz için ki ne kadar efektif olacak?
VR gözlüklerini görüyoruz alıyoruz ama sınırlı yapabilecekleriniz

tahaa1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
taha drv
VR gözlüklerde genelde kaliteyi ayarlamak zor oluyor. Eğer film izlenecek kadar kaliteliyse bu bir devrim

Top Bottom