SnareEcho
80+ Silver
Tabikide alın. Sadece pahalı olduğunu belirttim75 bin TL diye almıyım mı? ben parayı keyfi harcamıcaksam niye kazanıyom
Tabikide alın. Sadece pahalı olduğunu belirttim75 bin TL diye almıyım mı? ben parayı keyfi harcamıcaksam niye kazanıyom
evet çok pahalı ama zorda olsa almak istiyorumTabikide alın. Sadece pahalı olduğunu belirttim
Yıllar önce ortaokulda bir öğretmen diyordu aslında herşeyi yapmak mümkün ama insanlara aşama aşama gösteriyorlar ve öyle çıkartıp satıyorlar ama pek inanmıyorum çünkü bu bilgileri gizli tutmak mümkün değil elbet sızarbence bunları 3-5 yıl önce buluyorlar. zamanla piyasaya sürüyorlar
Apple zaten bulmuştu ama 5.000 adet Patent aldı bu ürün için. Ondan gecikti çıkışı.bence bunları 3-5 yıl önce buluyorlar. zamanla piyasaya sürüyorlar
Dediğim gibi almak size kalan bir şey.evet çok pahalı ama zorda olsa almak istiyorum
hemen abime bi tane sarıyorum pembesi kalmış elimizde olur mu?Şu geleceğe çağrı filmleri gibi ne zaman teknoloji kullanıcaz. Black mirror daki çipi istiyorum
Aaaa olmaz olur mu ayollhemen abime bi tane sarıyorum pembesi kalmış elimizde olur mu?
Bana ver abim fark etmez bana.hemen abime bi tane sarıyorum pembesi kalmış elimizde olur mu?
sana morcivet sarıyım abim tam böyle kokoş görünürBana ver abim fark etmez bana.
Off güzel olur abim. Ama biz Metalciler gri ve siyah severizsana morcivet sarıyım abim tam böyle kokoş görünür
bana da alır mısın para umrunda değilse? ):Ben zenginim para umrumda değil. Bana oturmaz.
güzel keşke biraz daha küçük gözükseymiş böyle biraz değişik duruyoGaliba geleceğe bir tık daha yaklaştık. 10 sene önce çıkan google glass'a benziyor. Gözlük üzerinden internette gezinmek.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle