Neler Yeni

APPLE CILAR TOPLANIN LÜTFEN

123kral14

80+ Silver
İyi akşamlar bizim bir araba kiralama dükkanımız var geçen sene yabancı bir futbol takımı 2 adet iPad ve 1 adet iPhone 14 bırakmışlar o zaman aradık tr de kullanmak için aldık içinde bir şey yok önemsiz dediler tamam dedik telefonculari dolaştık zaten çoğu yaşlıydı muhtemelen bilgileri az idi açilmaz dediler internette kısa bir araştırmaya girdiğimde anakarti değişince açılır yazan kişiler gördüm sizin bir bilginiz var mıdır
sanırım açılmaz ise parça parça satmaya çalışacağım

Derdo42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eren
Anakart değişince açılır ancak ipadi bilememde iphone 14 ün anakartını cok zor bulursun hatta bulamazsın parça niyetine satıcan mecbur

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Ahmet
anakart degismeye gerek yok anakartı degistirsen telefonun fiystı kadar masraf cıkar zaten

123kral14

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart değişince açılır ancak ipadi bilememde iphone 14 ün anakartını cok zor bulursun hatta bulamazsın parça niyetine satıcan mecbur
anakart değiştirme muhabbeti ipad içinde geçerlidir diyorsun değil mi

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Ahmet
icloud kıran yerler var onlara uaptırabilirsin

123kral14

80+ Silver

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,280
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
iCloud kirmayi deneyebilirsin ama yani sonrasinda tekrar kilitleme ve hic acilmama ihtimali var. Telefona ve iPad'e Hard Reset atip kablo ile bilgisayardan iTunes'a baglayip bastan isletim sistemi kurmayi deneyin. Belki telefona öyle erisebilirsiniz ancak sonrasinda sizden tekrar sifre isteyip kitleme ihtimali yüksek.

123kral14

80+ Silver
iCloud kirmayi deneyebilirsin ama yani sonrasinda tekrar kilitleme ve hic acilmama ihtimali var. Telefona ve iPad'e Hard Reset atip kablo ile bilgisayardan iTunes'a baglayip bastan isletim sistemi kurmayi deneyin. Belki telefona öyle erisebilirsiniz ancak sonrasinda sizden tekrar sifre isteyip kitleme ihtimali yüksek.
sağ ol kankam bakalım gelecek yanıtları bekliyorum

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
Volkan
İyi akşamlar bizim bir araba kiralama dükkanımız var geçen sene yabancı bir futbol takımı 2 adet iPad ve 1 adet iPhone 14 bırakmışlar o zaman aradık tr de kullanmak için aldık içinde bir şey yok önemsiz dediler tamam dedik telefonculari dolaştık zaten çoğu yaşlıydı muhtemelen bilgileri az idi açilmaz dediler internette kısa bir araştırmaya girdiğimde anakarti değişince açılır yazan kişiler gördüm sizin bir bilginiz var mıdır
sanırım açılmaz ise parça parça satmaya çalışacağım
Anakartı sökün parça parasına sat geç hacı tek o işe yararlar diğerleri riskli kitlenir muhtemelen ztn şifrelerini isteseydiniz keşke

Top Bottom