K1NGO82
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
bataryası kötüNeden pişmansın
işlemcisi kötü. kağıt üstünde iyi ama gerçek hayatta ne yazık ki başarısız.
bataryası kötüNeden pişmansın
Öğrenci indirimi giriyor bazen Samsung shop a özel alınır bence telefon.bataryası kötü
işlemcisi kötü. kağıt üstünde iyi ama gerçek hayatta ne yazık ki başarısız.
benim arkta parça parça sistem topladı ordan sorun olmadı vallaN11 mi ? Eğer bu siteden 1 kez daha alışveriş yaparsam internet hattım 1 MBPS olsun ömür boyu. Telefon kablolarında boğulayım. Her gün Mavi ekranlara düşsün bilgisayarım. Bu kadar dolandırıcıyı bir arada tutan bir site daha olamaz. Komple bir pcyi burdan topladık ve inanırmısınız 1 tane kullanılmamış olan ürün gelmedi. Yani aldığımız mouse bile 2.El geldi. İade edene kadar bütün ürünleri imanımız gevredi. Birdaha tövbe. Böylesine dolandırıcının bir arada olduğu başka platformu inanın bulamazsınız. İsteyene ürün linklerini ve gelen ürünlerin resimlerini atarım.
alınmaz bu saatten sonra. minimum 13 veya 14 alınmalı.
alınmaz bu saatten sonra. minimum 13 veya 14 alınmalı.
19’da biter ancak bu yılki güncelleme ai tabanlı olacağı 12 için bayağı kırpılmış olacaktır.Yanlış yazmışım 18 yazacaktım
İp12 iOS 20ye kadar alır gibi geliyor bana
güncelleme desteği 2 sene sonra kesilse bile en az 3 sene daha rahat rahat kullanılır 2029a kadar çıkartır ip1219’da biter ancak bu yılki güncelleme ai tabanlı olacağı 12 için bayağı kırpılmış olacaktır.
XR ve XS serisi bile 18'i alıyor. Düz mantık 20'yi alacak.19’da biter ancak bu yılki güncelleme ai tabanlı olacağı 12 için bayağı kırpılmış olacaktır.
Her yerde xr ve xsin alacağı söyleniyor ama işlemci mimarisi gereği almamaları gerekiyor. Eylülde yaşayıp göreceğiz inşallah.XR ve XS serisi bile 18'i alıyor. Düz mantık 20'yi alacak.