JANEH
80+ Bronze
bunu alana kadar s23 fe falan alırım üste param kalır
Zaten normalde de 27999-28499 a falan var . Sıcak fırsat diye 50₺ lik indirim mi paylaşıyorsun?
tr al niye yd alıyon kine kanka yine paran kalıyor kayıt işinde kafan rahat olryada yd s23 ultra alabilirsiniz
satıcısı n11N11 mi ? Eğer bu siteden 1 kez daha alışveriş yaparsam internet hattım 1 MBPS olsun ömür boyu. Telefon kablolarında boğulayım. Her gün Mavi ekranlara düşsün bilgisayarım. Bu kadar dolandırıcıyı bir arada tutan bir site daha olamaz. Komple bir pcyi burdan topladık ve inanırmısınız 1 tane kullanılmamış olan ürün gelmedi. Yani aldığımız mouse bile 2.El geldi. İade edene kadar bütün ürünleri imanımız gevredi. Birdaha tövbe. Böylesine dolandırıcının bir arada olduğu başka platformu inanın bulamazsınız. İsteyene ürün linklerini ve gelen ürünlerin resimlerini atarım.
s23fe ex. modeli olduğu için hwp'de yayınlandı telefon stabiltesi kötü ayrıca a14 ex2200'den çok daha iyibunu alana kadar s23 fe falan alırım üste param kalır
Onun piyasa kaç oluyor hocamAsla almayın yıllardır iphone kullanıyorum ama bu parayı etmez.Server kayıtlı s23 ultra alın keyfinize bakın.İphone 12 2020 model bi cihaz.
25-27 arasıydı ben bakarken.Samsung düşmanıydım ama bu cihazı cidden yapmışlar.Onun piyasa kaç oluyor hocam
Napacak adam 2020 model cihazı ? Isınmalar başlıcak seneye son güncellemesini alacak.Oyun desen oynayamayacak sıcaklıktan.Ben de 11 pro max kullanıyorum ama bu paralara 11 ve 12 almak saçmalık.boşver onu sen iphone 12 al geç akldındaysa