Yardım Apple iPhone 13 telefon iyi mi? ?

D3re

80+
Reaksiyon skoru
41
Bütçe
40000
Telefon yenilicem apple olsun istiyorum android den geçicem önerileriniz nelerdir 40k civarı aşmasa iyi olur. İphone 13 düşünüyorum birde kılıf olucka önerdiğiniz neler var.

Son düzenleme:
Telefon yenilicem apple olsun istiyorum android den geçicem önerileriniz nelerdir 40k civarı aşmasa iyi olur. İphone 13 düşünüyorum birde kılıf olucka önerdiğiniz neler var.
İlla Apple diyorsan alacağın en düşük cihaz 16e olsun 13 alma şu saatten sonra.

Apple'den Android geçicem bende gözünü seveyim androidin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Batarya süresinde bir tık
-İşlemci de
-1.5 yıl daha güncel olması
-Ram olarak
-Daha ucuz olmasıyla
iPhone 16 e daha iyi

-Geniş açı kameranın olması
-Arkasının daha estetik olması
-Magsafe desteklemesi
-Dinamik adanın olması
Konusunda iPhone 15 daha iyi

Honor magic 7 Pro ama İlla APPLE olacaksa 16e al 13 alacağına

Özellikle 0 cihaz alacaksanız o bütçeyle ip13 almayın hocam bunu ip13 kullanıcısı olarak söylüyorum. Güzel telefon ama 30k fiyatı falan hak etmiyor 0 alacaksanız 16e alın onun yerine

hacı 13'e okeysin de 16e'ye okey değilsen o senin sorunun
Kasasını çok beğenmiyorum zevk meselesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özellikle 0 cihaz alacaksanız o bütçeyle ip13 almayın hocam bunu ip13 kullanıcısı olarak söylüyorum. Güzel telefon ama 30k fiyatı falan hak etmiyor 0 alacaksanız 16e alın onun yerine
Bende 14PM kullanırken 40K'ya gittim bu telefonu aldım. Android'in amiral gemisi. 40K'ya alınıyor. Ama Apple'dan geçince hala alışma sürecindeyim. :D
Honor magic 7 Pro ama İlla APPLE olacaksa 16e al 13 alacağına
15 alıcam gibi duruyor, birde ptt avm de iphone 16 55k diyor ama bi balabilirmisiniz gerçek mi https://www.pttavm.com/apple-iphone...um=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.43

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,317
Üyeler
183,556
Son üye
Mambo62
Geri