İlla Apple diyorsan alacağın en düşük cihaz 16e olsun 13 alma şu saatten sonra.Telefon yenilicem apple olsun istiyorum android den geçicem önerileriniz nelerdir 40k civarı aşmasa iyi olur. İphone 13 düşünüyorum birde kılıf olucka önerdiğiniz neler var.
15 olabilir ama 16e 14 den her türlü iyidir 14 de alınmaz.16e de çok istemiyorum fiyatına göre iyi depil diyorlar 14 15 olur
O zaman 16e ideal başka seçenek yok Apple tarafında.15 de 50 k biraz falza geliyor
Honor magic 7 Pro ama İlla APPLE olacaksa 16e al 13 alacağına
hacı 13'e okeysin de 16e'ye okey değilsen o senin sorunun16e de çok istemiyorum fiyatına göre iyi depil diyorlar 14 15 olur
Kasasını çok beğenmiyorum zevk meselesihacı 13'e okeysin de 16e'ye okey değilsen o senin sorunun
Özellikle 0 cihaz alacaksanız o bütçeyle ip13 almayın hocam bunu ip13 kullanıcısı olarak söylüyorum. Güzel telefon ama 30k fiyatı falan hak etmiyor 0 alacaksanız 16e alın onun yerine
Bende 14PM kullanırken 40K'ya gittim bu telefonu aldım. Android'in amiral gemisi. 40K'ya alınıyor. Ama Apple'dan geçince hala alışma sürecindeyim.![]()
15 alıcam gibi duruyor, birde ptt avm de iphone 16 55k diyor ama bi balabilirmisiniz gerçek mi https://www.pttavm.com/apple-iphone...um=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.43Honor magic 7 Pro ama İlla APPLE olacaksa 16e al 13 alacağına