FurkanTngl
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
https://www.amazon.com.tr/Apple-iPhone-14-Plus-128/dp/B0BDJFLDXC
PİYASASI 51.500+
PİYASASI 51.500+
Fena değil ancak 14 Plusa 50k vermem şahsen gider Samsung alırdım
İphone 15 pro ve altı ai desteklemiyor donanım olarak. İp 15 pro ve altı alan insanları anlamıyorum.
hadi ya bir akıllı sensin niye veriyorlar acaba türkiyede telefonlarda %100 vergi olduğu için olabilir mi düşün bakalımİphone 15 pro ve altı ai desteklemiyor donanım olarak. İp 15 pro ve altı alan insanları anlamıyorum.
Heleki 50 bin tl gibi bir parayı 14 plus'a vermek. Yani 59k'ya s24u alındığı piyasada 50k'ya Yani 1700 dolara 2 nesil önce çıkmış iphone almak bana mantıksız geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve ek olarak telefon 900 dolara çıkmış. 2 sene önceki telefona bırak 900 dolar vermeyi 1373 dolar veriyorsun.
Ben gidin yd mi alin demisim? 14 plus dediğin cihaz ip13 pro max ile aynı işlemciyi kullanan a15'i kullanıyor.hadi ya bir akıllı sensin niye veriyorlar acaba türkiyede telefonlarda %100 vergi olduğu için olabilir mi düşün bakalım
25k ye yurt içi 14 plus yokBen gidin yd mi alin demisim? 14 plus dediğin cihaz ip13 pro max ile aynı işlemciyi kullanan a15'i kullanıyor.
Ip13 serisi 3 nesil önceki cihaz. 1400 dolar verip 3 nesil önceki cihaz alınmaz.
Eğer 50k paralara çıkmışken 10k daha ekleyip ip16 ve 15 pro alınmalı.
Nedeni ise aı gelmeyecek. Millet 6 ay sonra aı kullanırken sen izleyeceksin.
O yüzden biraz donanımdan ve ai'dan anlayan kimse 15 pro ve altı hiçbir cihazı ALMAMALI.
1400 dolar verip paranla rezil olursun. Ha gider 2.elden 25k ya alırsın s23fe yerine ona lafım yok.
yd alın dedin mi demişimBen gidin yd mi alin demisim? 14 plus dediğin cihaz ip13 pro max ile aynı işlemciyi kullanan a15'i kullanıyor.
Ip13 serisi 3 nesil önceki cihaz. 1400 dolar verip 3 nesil önceki cihaz alınmaz.
O yüzden biraz donanımdan ve ai'dan anlayan kimse 15 pro ve altı hiçbir cihazı ALMAMALI.
1400 dolar verip paranla rezil olursun. Ha gider 2.elden 25k ya alırsın s23fe yerine ona lafım yok.
cokta skmda aiBen gidin yd mi alin demisim? 14 plus dediğin cihaz ip13 pro max ile aynı işlemciyi kullanan a15'i kullanıyor.
Işte bulursan demek istedim. O yüzden almazsın olur biter. Sırf adı var diye bu cihaza o paralar verilmez. Çünkü şunu anlatıyorum teknolojik olarak geride kalıyor.25k ye yurt içi 14 plus yok
Arkadaş çokta haklı konuşmuş çok mantıklı konuşmuş senin zoruna ne gittide böyle tepki veriyorsun yoksa 14 plus mı aldın. Saçma sapan 14 plusa o parayı vereceğime s24u alırım. Bende 13 pro max kullanıyorum. Hatta 7 serisinden beri apple kullanıyorum.hadi ya bir akıllı sensin niye veriyorlar acaba türkiyede telefonlarda %100 vergi olduğu için olabilir mi düşün bakalım
hocam o iş öyle olmuyor onu alırım bunu alırım telefonlar android ios diye ayrılır ios isteyen alır 14 plusArkadaş çokta haklı konuşmuş çok mantıklı konuşmuş senin zoruna ne gittide böyle tepki veriyorsun yoksa 14 plus mı aldın. Saçma sapan 14 plusa o parayı vereceğime s24u alırım. Bende 13 pro max kullanıyorum. Hatta 7 serisinden beri apple kullanıyorum.
elimde bi 14 pro var bi 13 pro var ama arkadaş bomboş konuşmuşArkadaş çokta haklı konuşmuş çok mantıklı konuşmuş senin zoruna ne gittide böyle tepki veriyorsun yoksa 14 plus mı aldın. Saçma sapan 14 plusa o parayı vereceğime s24u alırım. Bende 13 pro max kullanıyorum. Hatta 7 serisinden beri apple kullanıyorum.