🔥İndirim İphone 16e 38.998,00TL

arkadaşlar merhabalar halihazırda iphone 11 kullanıcısıyım ve artık telefonu yenileyeyim diyorum. Yaklaşık 2 haftadır fiyatlarına bakıyorum 40-41 civarlarından şuan hepsiburada da 39.399 civarına alınıyor ve takas yapmayı da düşünüyorum sizce daha çok iner mi beklemeli miyim veya bu fiyattan çekilir mi yardımcı olursanız sevinirim
hocam hb bazen iphone cihazlara 2k indirim kuponu tanımlıyordu ben 2 ay önce 41 den 39a düşürerek bu fiyata almıştım bence ay sonuna kadar hem bu tarz bir kupon kovalayın sitelerde n11 vs de de çok verebiliyor bazen 1k 2k değişiyor , bence ay sonuna kadar mutlaka yine indirime girer bu cihazlar acele etmeye gerek yok şahsi önerim.

48mp ultra geniş kamerası olmayan iphone, cacığıma hıyar olur.

16e de alınmaz bomboş cihaz üstüne az daha koy yurt dısı 16 pro 128 gp al
Ögrenci için dedigin olay mantıklıda bizim gibi yüksek yaş için mantıksız bankacılık işlerinde banka bloke kaldır sürekli ugraş ayrı terane 4 ay normal sim sonra 4 ay e sim kalan 4 ay için telefon şart onun içinde kimse ugraşmaz

Ögrenci için dedigin olay mantıklıda bizim gibi yüksek yaş için mantıksız bankacılık işlerinde banka bloke kaldır sürekli ugraş ayrı terane 4 ay normal sim sonra 4 ay e sim kalan 4 ay için telefon şart onun içinde kimse ugraşmaz
Onu yapanlar ufak tasınabilir bataryalı 4,5g router alıyorlar.

hocam yurtdışı alsak ne kadar kullanabiliyoruz
cift sim 4 ay birini 4 ay birini kullana biliyorsun 8 ayın sonunda cihaz hat cekmıyor her yıl sıfırlanıyor sonra ıster 2 telefon tası ister kücük cihazlar var hattını ona takıyorsun wifi ve bluetooth baglantı saglıyorsun bu sekilde sınırsız kullana blirsin ben öyle yapmayı düşünüyorum

50 küsür yaşında basit bir kullanıcıyım. iphone se 2020 versiyon kullanıyorum, 5. yıla geldik. Ondan önce 8-9 yıl 4S kullanmıştım. Bozulmuyorlar ama w.app desteği bitince mecbur değiştiriyorum. Şimdi en iyi seçenek bu 16e ama yeni serisi çıkar mı beklesek mi yoksa alıp bi 5 sene daha olayı kapatsak mı? Karar veremedim.
Birkaç ay sonra 17e gelecek diyorlar ama fiyatı ortalama 50K olur onun. Bence alınabilir pek farklı bir cihaz olacağını sanmıyorum 17e nin. En fazla dinamik ada gelir (o da belki) ve A18 işlemci A19 olur.

hocam hb bazen iphone cihazlara 2k indirim kuponu tanımlıyordu ben 2 ay önce 41 den 39a düşürerek bu fiyata almıştım bence ay sonuna kadar hem bu tarz bir kupon kovalayın sitelerde n11 vs de de çok verebiliyor bazen 1k 2k değişiyor , bence ay sonuna kadar mutlaka yine indirime girer bu cihazlar acele etmeye gerek yok şahsi önerim.
Takastaki ek destek kalkmaz dimi hocam yeni bişeyse eğer çok lazım bana kalkmaması lazım

Son düzenleme:
cift sim 4 ay birini 4 ay birini kullana biliyorsun 8 ayın sonunda cihaz hat cekmıyor her yıl sıfırlanıyor sonra ıster 2 telefon tası ister kücük cihazlar var hattını ona takıyorsun wifi ve bluetooth baglantı saglıyorsun bu sekilde sınırsız kullana blirsin ben öyle yapmayı düşünüyorum
Ben öyle bir durumda 16e kullanırım hat değişimi yedek telefon falan kafaya takmam, sanki ne kadar önemli bir fark var ki Pro ile arasında? İyi kamera ve 120Hz ekran farkı denebilir kabaca.

Mesela geçen otobüste birini gördüm malum YD cihazlar kapalı şuan, o dediğiniz küçük cihazlardan YD telefonuna internet verene kadar en az 5 dakika uğraştı. Bazılarına pratik geliyor YD alıp böyle yapıyor ama benim uğraşacağım işler değil.

Onu yapanlar ufak tasınabilir bataryalı 4,5g router alıyorlar.
aramaları kabul ediyormu nasıl oluyor çok uzagım konu hakkında bilgilendirirsen sevinirim

Kameraya takılmıyorsanız işlemcisi ve şarj olarak çok iyi tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,105
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri