asko56
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,284
11.11 De Ek düşerse konuyu güncelleyecegim takas destegi düşünenler için şuanlık güzel fırsat
size takasa ne veriyor media + hb den ucuzunu bulursan iade açıp farkı alabilrsinizHala mediamarkt daha ucuz hocam
![]()
APPLE MD1Q4TU/A iPhone 16e 8/128GB Akıllı Telefon Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
APPLE MD1Q4TU/A iPhone 16e 8/128GB Akıllı Telefon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kwww.mediamarkt.com.tr
13600 mü ne veriyordu 4k da destek ss i duruyor dursize takasa ne veriyor media + hb den ucuzunu bulursan iade açıp farkı alabilrsiniz
pazaramada takas destegi yok biliyoruz onu hocamPazaramada 38k akakceye bakamdan konu acmayin
hb ne veriyor13600 mü ne veriyordu 4k da destek ss i duruyor dur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
12500 + 4k veriyordu en sonpazaramada takas destegi yok biliyoruz onu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hb ne veriyor
zaten telefonu kılıfla kullanıyoruz hocam ben kılıf + hayalet ekran aldım taktım mesela önemli olan elinizdeki telefona takas destegi ile size bu telefonun kaça gelecegi gidip toplama dolandıcı telefoncuların elinden yd telefon yerine 2 yıl resmi garantili apple ürünün olmasını tercih edersin diye düşünüyorum yoksa yd şeçenegide var hocambugün telefonu incelemeye gittim alacaktım da . kamera takıntım yok baştan belirteyim 5 yıldır xsmax kullanıyorum. ''hafızası yetmediği ve işlemcisi aşırı ısındığı için değiştiriyorum.''
telefon inanılmaz çakma gibi hissettiriyor hiç ağırlığı yok. bazıları hafifliği sevebilir. ancak bi telefon bu kadar hafif olması normal mi bilemedim. ekranı da mat geldi gözüme.
yok yt almayacağım elimdeki telefona 6k verdi telefoncu. hb 7k media mart 6k. ama kararsız kaldım biraz öv hocam :dzaten telefonu kılıfla kullanıyoruz hocam ben kılıf + hayalet ekran aldım taktım mesela önemli olan elinizdeki telefona takas destegi ile size bu telefonun kaça gelecegi gidip toplama dolandıcı telefoncuların elinden yd telefon yerine 2 yıl resmi garantili apple ürünün olmasını tercih edersin diye düşünüyorum yoksa yd şeçenegide var hocam
hocam telefon güzel ben memnun kaldım alanları şaşırtan bir telefon öyle söylenildigi gibi kötülendigi gibi bir telefon degil kullanmadan bilemezsinyok yt almayacağım elimdeki telefona 6k verdi telefoncu. hb 7k media mart 6k. ama kararsız kaldım biraz öv hocam :d