hocam bende kararsızım benim içinde biraz över misin rica etsemhocam telefon güzel ben memnun kaldım alanları şaşırtan bir telefon öyle söylenildigi gibi kötülendigi gibi bir telefon degil kullanmadan bilemezsin
hocam bende kararsızım benim içinde biraz över misin rica etsemhocam telefon güzel ben memnun kaldım alanları şaşırtan bir telefon öyle söylenildigi gibi kötülendigi gibi bir telefon degil kullanmadan bilemezsin
ben işlemcisinden eminim de hafif olması alışık olduğum bi durum değil ama zaten bu fiyata apple'da alınabilecek bi telefon yopk malesef 11.11 de indirim olursa çekicemhocam telefon güzel ben memnun kaldım alanları şaşırtan bir telefon öyle söylenildigi gibi kötülendigi gibi bir telefon degil kullanmadan bilemezsin
iphone 13 gibi kötü telefona 31-32 bin tl isteniyorben işlemcisinden eminim de hafif olması alışık olduğum bi durum değil ama zaten bu fiyata apple'da alınabilecek bi telefon yopk malesef 11.11 de indirim olursa çekicem
çektim artık daha fazla bekleyemeceğim zatenindirim 38.150 tl hocam septte 250 tl kupon ile
9k veriyor ama bence incelemeden sonra o 5-6 k ya düşer değerinde vereceklerinden şüpheliyimzaten 38.150 nin daha altıan hb de inmez zaten takas destegide aldıysan kaça gelmiş oldu eski telefon iadesi ile
bu arada eskiyi nasıl iade edeceğiz biz bilgin var mızaten 38.150 nin daha altıan hb de inmez zaten takas destegide aldıysan kaça gelmiş oldu eski telefon iadesi ile
özeldne yazın anlatayım benimki dün incelemeye girdi9k veriyor ama bence incelemeden sonra o 5-6 k ya düşer değerinde vereceklerinden şüpheliyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada eskiyi nasıl iade edeceğiz biz bilgin var mı