Neler Yeni

Öneri Apple mi Samsung mu almalıyım

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
İos>android tartışmaya gerek yok ios iyi olmasaydı zaten bukadar ünlünün bukadar insanın elinde ios olmazdı kalite tesadüf değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonuyla kız tavlamaya çalışıyor ve bu tip kızlarla takılıyo. İphone seçmesi şaşırtmaz
Aynen kanka kızlar iphone um var nerdesiniz demek istediğim o değil androidin varsa - 1 ile başlarsın

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
Benim şuan kullandıgım apple 13 ama degiştirmeyi ddüşünüyorum. Bunu satıp samsung s23 ultra almayı düşünüyorum sizce applemi samsung s23 ultramı
hocam iPhone 13 den s23e geçmenin bir manası yok telefonunuz zaten yeni, illa telefon değiştiricem diyorsanız bence ileride s24 çıkınca ona geçersiniz.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,099
İsim
Oğuz Oğuz
Benim şuan kullandıgım apple 13 ama degiştirmeyi ddüşünüyorum. Bunu satıp samsung s23 ultra almayı düşünüyorum sizce applemi samsung s23 ultramı
Kesinlikle s23u

Musty.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mustafa Çelikörs
Bende uzun zamandır araştırıyorum s23 mu ip13 mü diye ve s23 daha iyi bir cihaz fakat ben uzun kullanımda değerlendiriceksem s23 2028'e kadar güncelleme alacak ip13 ise 2026'ya kadar güncelleme alacak ama iphone güncelleme almasada uzun süre yavaşlamadan kullanılıyor ama samsungda öyle değil. Yani s23 almayı düşünüyorum ama ilerde ip13 almadığım için pişman olue muyum acaba

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Telefonuyla kız tavlamaya çalışıyor ve bu tip kızlarla takılıyo. İphone seçmesi şaşırtmaz
Iphone'u var diye hava atmaya çalışıyor işte, telefonu özellikleri için değil kızları düşürmek istediği için alıyor. Yazık.

Ademmk

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Iphone'u var diye hava atmaya çalışıyor işte, telefonu özellikleri için değil kızları düşürmek istediği için alıyor. Yazık.
Engelle geç hocam, herkesin öncelikleri farklıdır tabii ki ama bu tipler çevrende olmasa daha iyi.

Hasan344

80+ Gold
Geçmeme gerek yok ama s23 ultra baya güzel cihaz. Geçilebilir.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Aynı soruyu bende sordum kendime. Sonuç: S23 aldım. Şuan gayet memnunum. Uzun süreli kullanım konusuna gelecek olursak. Bundan önceki telefonum Xiaomi Redmi Note 8 64GB idi. 5 yıla yakın kullandım. Şimdi ise Android lerin en iyisi elimde. 5 yıl daha rahat götürecektir diye düşünüyorum.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Telefona düşen kızdan hayır gelmez. Sırf arabası var diye oğlanın çıkma teklifini kabul eden kız tanıdım. Taksiye artık para vermem gerekmeyecek ehiehi diye geziyordu hatta. Sonra arabası daha lüks olan başka birini bulunca bizim oğlana basmıştı tekmeyi.
Yani bugün 14 pro maxe düşen kız, yarın 15 ultra kullanan birini görünce seni anında terk eder, ona yanaşır haberin olsun.

Top Bottom