Apple mi uzun ömürlü Android mi?

Hangisi?

• Apple

Oylar: 39 72.2%
  • Android

Oylar: 15 27.8%

• Oy kullanan toplam üye
    54
ragebait atmaya çalışmış arkadaş 😂 kullandığı cihazın döneminde android 4.4.4 vardı gunumuzde kullanmaya calissin bakalım oluyor muymuş 1/10 ragebait maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13 yıl boyunca kullanıp artık çöp olduğunu kullanıcı anlamıyor diye apple ne güzel fişini cekiyor iste 10 numara sistem.
Sorduğum soru o zaten. Aynı dönemki Android de aynı sorunu yaşıyor mu yazılım ömrü olarak nasıl farklar oluyor konuyu açma amacım her cihazı kullananın bu konudaki deneyimini almak zaten. Madem dalga geçmişsiniz açıklayın madem android 4.4.4 kullanan cihazı kullanmaya çalışsak ne oluyor? En son Gmail website olarak girişte bile banladı benim tableti çünkü, maillerimi bile göremiyorum…

hangisinin yeni serisi daha geç çıkıyorsa o

Sorduğum soru o zaten. Aynı dönemki Android de aynı sorunu yaşıyor mu yazılım ömrü olarak nasıl farklar oluyor konuyu açma amacım her cihazı kullananın bu konudaki deneyimini almak zaten. Madem dalga geçmişsiniz açıklayın madem android 4.4.4 kullanan cihazı kullanmaya çalışsak ne oluyor? En son Gmail website olarak girişte bile banladı benim tableti çünkü, maillerimi bile göremiyorum…
Stock kitkat kullanmak 25 yılında çooook yorar tarayıcı illa kullanılır ama uygulama uyumluluğu hak getire
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada destekliyorsa jailbreak atılabilir tablete

Son düzenleme:
bende samsung s6 var hala akıcı çalışıyor sadece pili değiştirdim 11 yıl oldu düşün, sağlıklı kullandım sonra anneme verdim o da abime verdi şimdi yedek olarak kenarda duruyor. bizim millet apple sevdalısı eğer ikinci el al-sat yapacaksan apple mantıklı. bana göre ikisine iyi arayüzü hangi seviyorsan ona göre al.

Doğrudur. Uygulama işi benim iPad de de 5 yıldır falan yok ama tarayıcı kullanıyordum son zamanlarda o da yavaş yavaş gitti şuan çok az yere girebiliyorum.
Cihaz ipad 4 sanırım zaten kullanılamaz halde. Boş vakit varsa keyfi denenebilir
bende samsung s6 var hala akıcı çalışıyor sadece pili değiştirdim 11 yıl oldu düşün, sağlıklı kullandım sonra anneme verdim o da abime verdi şimdi yedek olarak kenarda duruyor. bizim millet apple sevdalısı eğer ikinci el al-sat yapacaksan apple mantıklı. bana göre ikisine iyi arayüzü hangi seviyorsan ona göre al.
İpad 4 ile s3/tab2 yaşıt. Bu devirde touchwiz kullanmaya tahammül edebilecek var mı? 😀

Samsung fln daha uzun omurlu olabilir (tablet icin) ancak bana hitap etmiyor. Ekran akiciligi bile Apple'dan kotu gibi hissediyorum bazi modellerde. Apple suan bence 5 sene civari gidiyor (ipad) macler de 5-6 ki bu bence baya bir windows laptoba gore daha iyi. (thinkpadler daha iyi olabilir ama guc fln da sayarak konusuyorum)

Samsung fln daha uzun omurlu olabilir (tablet icin) ancak bana hitap etmiyor. Ekran akiciligi bile Apple'dan kotu gibi hissediyorum bazi modellerde. Apple suan bence 5 sene civari gidiyor (ipad) macler de 5-6 ki bu bence baya bir windows laptoba gore daha iyi. (thinkpadler daha iyi olabilir ama guc fln da sayarak konusuyorum)
Samsung iyi olacağını sanmıyorum şuana kadar Exynos çipli ne kullansam 2 sene sonra kasmaktan kullanılmaz hale geldiler. Snapdragon çipli olanları iyi olabilir ama benim bütçelerde yok o da :)

Cihaz ipad 4 sanırım zaten kullanılamaz halde. Boş vakit varsa keyfi denenebilir

İpad 4 ile s3/tab2 yaşıt. Bu devirde touchwiz kullanmaya tahammül edebilecek var mı? 😀
Boş bir vakitte keyfi olarak denerim bunu ama bu da sanırım arayüz özelleştirme ve paralı uygulamaları bedava indirme gibi şeylerin ötesine geçebilen bir şey değil yani cihaza jailbreak yapsam bile cihazın güvenlik paketini vs güncelleyemiyormuşum.

Boş bir vakitte keyfi olarak denerim bunu ama bu da sanırım arayüz özelleştirme ve paralı uygulamaları bedava indirme gibi şeylerin ötesine geçebilen bir şey değil yani cihaza jailbreak yapsam bile cihazın güvenlik paketini vs güncelleyemiyormuşum.
Sideload ile düzgün çalışan bir browser indirilebilir bence

Apple cihazımdan yazılım desteği çektiği için tabletim çöp oldu şuan internete bile giremiyor. Bu yüzden yeni cihazı Android almak daha mantıklı geliyor ama bunca soruna rağmen yine de Apple daha uzun ömürlü diyenler var. Bu işletim sistemlerindeki cihazları kullanalar telefon tablet fark etmez hangisi ile daha uzun kullanım yapabiliyorsunuz?
iphone 6s plus kullanıyor bizimki, nasıl internete bile gireemiyor her şey sorunsuz çalışıyor tek sorun hafıza :D

iphone 6s plus kullanıyor bizimki, nasıl internete bile gireemiyor her şey sorunsuz çalışıyor tek sorun hafıza :D
Valla Web sitelere girmek için bile uyarı verip en az Safari 15 lazım diyor onun için de iOS 15 sürümü lazım sanırım öyle sürümleri vermiyorlar tablete ben de giremiyorum. Bazı siteler de direkt ban atıyor zayıf güvenlik diyip.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,754
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri