Neler Yeni

Yardım Apple şarj aleti alarak kazık mı yedim

Hakank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Hakan Koca
İlgilendiği Kategoriler
Programlama
Arkadaşlar öğrenciyim yeni telefon aldım hızlı şarj özelliği var diye adaptör aldım kablo aldım ama orijinal olmayanlarla arasında kalite farkı var mıdır ona göre siparişi iptal edip yan sanayilerine yöneleceğim çok pahalı geldi
Alıntıyı görüntüle
Bende alırken kabloyu orijinal aldım ama adaptör spigen aldım kablo çabuk bozuluyor ama adaptör sabit durduğu için pek zarar görmüyor

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
apple sitesin 30 TL daha pahalı bence bu orjinaldir birde araştırmadan alma bilader kargoya da verilmiş benim babamlarda internden satış yapıyor kargo da iptal edilen sipariş zor durum yaşatıyor
satıcı hepsiburada hocam satıcıyı mağdur etmeyi ben de sevmiyorum gelsin değerlendireceğim

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
hocam böyle bir video var konuyla alakalı satıcı hepsiburada ürün çakma
bu videoda satıcı hepsiburada değil hepsiburada içinde bir mağaza senin satıcın direk hepsiburada, hepsiburdanın apple ürün diye çakma satması yasak çok ağır cezalar alır

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
kablonun yorumlarına baktım herkes çakma yazmış zaten onun satıcısı hepsi burada değildi kablo olarak da mcdodo almaya karar verdim gelen adaptörün orijinalliğini ölçebilmek için merak eden arkadaşlar olursa diye son bir bilgilendirme geçmek istedim

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
C.S.
Adaptör olarak kaliteli ve mfi sertifikalı model almak yeterli. Bu minvalde anker,belkin,masq,spigen,ttec,ugreen iyidir. Anker ve belkin, ilk tercihiniz olsun.
Kablo konusunda ise yine anker ve belkin iyidir. Masq ve ttec de kablo konusunda sorun yaşamadığım markalar.
Burak şolt’un videosu var, hepsiburadadan aldığı ve apple online storedan aldığı adaptörün farklı olduğunu söyledi. Özellikle hbden alınan adaptör 20 watt veremiyorken, appledan alınan stabil 20watt verebiliyordu. O yüzden orjinal alınacaksa, appleın kendisinden alınması şart.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Adaptör olarak kaliteli ve mfi sertifikalı model almak yeterli. Bu minvalde anker,belkin,masq,spigen,ttec,ugreen iyidir. Anker ve belkin, ilk tercihiniz olsun.
Kablo konusunda ise yine anker ve belkin iyidir. Masq ve ttec de kablo konusunda sorun yaşamadığım markalar.
Burak şolt’un videosu var, hepsiburadadan aldığı ve apple online storedan aldığı adaptörün farklı olduğunu söyledi. Özellikle hbden alınan adaptör 20 watt veremiyorken, appledan alınan stabil 20watt verebiliyordu. O yüzden orjinal alınacaksa, appleın kendisinden alınması şart.
hocam mcdodonun kablosunu satın aldım Burak Şolt’un kullandığından fakat telefonlar farklı olduğu için farklı değerler çıktı haliyle bir sorum var cihaz 18watt hızlı şarj desteklemesine rağmen ekran açıkken max 12 ekran kapalıyken 9.1 8.2 arası değişiyor normal midir

Top Bottom