Yardım Apple şarj aleti alarak kazık mı yedim

orijinal iyidir.

ya apple store dan al yada hepsiburada dan mcdodo al

Orijinal kablo ve Anker Powerport 3 Nano kullanıyorum. Memnunum. Adaptör konusunda taşınabilirlik ve fiyat uygunluğu açısından Anker tercih ettim.

Hangi satıcıdan aldın bilmiyorum ama hb deki apple adaptörlerin çoğu sahte. Sizin yerinizde olsam spigen steadiboost 27w ve 3. Parti markalardan birinin en kaliteli kablosunu alırdım hem çok daha iyi bir fiyata gelirdi

Hangi satıcıdan aldın bilmiyorum ama hb deki apple adaptörlerin çoğu sahte. Sizin yerinizde olsam spigen steadiboost 27w ve 3. Parti markalardan birinin en kaliteli kablosunu alırdım hem çok daha iyi bir fiyata gelirdi
Aaaaa evet dur dur. @raFixed hocam şöyle bir video var.
Hepsiburada'dan alınan adaptör orijinal ama düzgün çalışmıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatırlattığın iyi oldu hocam.

Boşver en iyisini yapmışsın bi kere al iyisini al hayırlı olsun

Ozaman hep 1 kere aldığımız şeyin en pahalısını alalım ?
Saçma yorum
Pahalısını değil orjinali almak iyidir dedim yarın öbür gün oldu şarj aleti ile alakalı bir arıza çıktı firma çakma şarj aleti yüzünden olmuş kullanıcı hatası vs kıvırma şansı olmaz

Aaaaa evet dur dur. @raFixed hocam şöyle bir video var.
Hepsiburada'dan alınan adaptör orijinal ama düzgün çalışmıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatırlattığın iyi oldu hocam.
çok teşekkür ederim hocam siparişi iptal etmeye gidiyorum ya da gelmesini bekleyip test yapabileceğim bir şey varsa öyle mi iptal etsem ne dersiniz bir yerde test ettirebilir miyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,238
Üyeler
192,657
Son üye
Mete5834
Geri