Evetadaptör type c çıkışlı mı
Aaaaa evet dur dur. @raFixed hocam şöyle bir video var.Hangi satıcıdan aldın bilmiyorum ama hb deki apple adaptörlerin çoğu sahte. Sizin yerinizde olsam spigen steadiboost 27w ve 3. Parti markalardan birinin en kaliteli kablosunu alırdım hem çok daha iyi bir fiyata gelirdi
Hatırlattığın iyi oldu hocam.Hangi satıcıdan aldın bilmiyorum ama hb deki apple adaptörlerin çoğu sahte. Sizin yerinizde olsam spigen steadiboost 27w ve 3. Parti markalardan birinin en kaliteli kablosunu alırdım hem çok daha iyi bir fiyata gelirdi
Ozaman hep 1 kere aldığımız şeyin en pahalısını alalım ?Boşver en iyisini yapmışsın bi kere al iyisini al hayırlı olsun
Pahalısını değil orjinali almak iyidir dedim yarın öbür gün oldu şarj aleti ile alakalı bir arıza çıktı firma çakma şarj aleti yüzünden olmuş kullanıcı hatası vs kıvırma şansı olmazOzaman hep 1 kere aldığımız şeyin en pahalısını alalım ?
Saçma yorum
çok teşekkür ederim hocam siparişi iptal etmeye gidiyorum ya da gelmesini bekleyip test yapabileceğim bir şey varsa öyle mi iptal etsem ne dersiniz bir yerde test ettirebilir miyimAaaaa evet dur dur. @raFixed hocam şöyle bir video var.
Hepsiburada'dan alınan adaptör orijinal ama düzgün çalışmıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hatırlattığın iyi oldu hocam.