ahmet enes çakırcı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,129
Öncelikle fişten çıkar masanın üzerine koy sonra mutfaktan bir bardak al soğuk su doldur iç ve otur.arkadaşımın omzu sert bi şekilde değdi ve ucu çıktı napabilirm geri yapılır mı?
geçmiş olsun hocam yeni kablo almanız lazım tamir olmazarkadaşımın omzu sert bi şekilde değdi ve ucu çıktı napabilirm geri yapılır mı?
Geçmiş olsun işi bitmiş bunun.arkadaşımın omzu sert bi şekilde değdi ve ucu çıktı napabilirm geri yapılır mı?
Tamir olmaz. yenisini alabilirsiniz.
Geçmiş olsun işi bitmiş bunun.
geçmiş olsun hocam yeni kablo almanız lazım tamir olmaz
çok sinirliyim şuan çocuğun ta anasına ölmüşlerine sövücem ban yerimÖncelikle fişten çıkar masanın üzerine koy sonra mutfaktan bir bardak al soğuk su doldur iç ve otur.
hocam 50 100 tl lik kablo için değmezçok sinirliyim şuan çocuğun ta anasına ölmüşlerine sövücem ban yerim
Orjinal sitesinde 600 tl hocamhocam 50 100 TL lik kablo için değmez![]()
ya kanka açıkcası 100tl lik u green kablo daha iyi bana göre applenin fiyatları balonOrjinal sitesinde 600 TL hocam
Kullanmadığın type c data kablosu al.arkadaşımın omzu sert bi şekilde değdi ve ucu çıktı napabilirm geri yapılır mı?
100tl lik u green kablo
Kullanmadığın type c data kablosu al.
apple şarjını bozulan type c yerinden kes.
type c kablonu büyük usb yerinden kes.
ikisininde ucunu aç ve böyle tak:
Kırmızı:Kırmızı
Yeşil:Beyaz
Beyaz:Yeşil
Siyah:Siyah(apple özel olarak data yollarını karıştırmış)
birbirine bağla sonra elektrik bandı at güzelce şarj olur.
(APPLE KABLOSU PAHALI OLDUĞU İÇİN BÖYLE BASİT BİR ÇÖZÜM SUNDUM. TYPE-C HERYERDEN BULUNABİLECEK UCUZ TÜRDEN.LİNÇLEMEYİN.)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2022 Ocakta öyleydi.![]()
Ugreen Type-C to Lightning Şarj Kablosu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Ugreen Type-C to Lightning Şarj Kablosu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Ugreen Type-C to Lightning Şarj Kablosu özelliklerini incele, 574,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu ürün size pahalı mı geldi.?ablam daha yeni ilk çıktığında 14 pro max aldı hediye olarak aldım bu kabloyu 100tl ye amazondan nasıl bu kadar artabilir