AneX
80+ Silver
Dahası
kardeşime iphone 13 alıcaz fakat hiç bir yerde stok yok sizce istanbul zorlu center apple mağzasında mevcut olabilirmi
denemekten zarar gelmez kralkardeşime iphone 13 alıcaz fakat hiç bir yerde stok yok sizce istanbul zorlu center apple mağzasında mevcut olabilirmi
Olmadı şöyle bi abimiz beebugün doğum günü bugün almam lazım
Vardır bende 14 Pro Max alacağım zaman hiçbir yerde istediğim rengi bulamıyordum stok yoktu apple zorluda buldum. Randevuya gerek yok oraya gidip telefon almak istediğini söylüyorsun ilgili kişi yanına gelip hangi modeli istediğini soruyor sonra depodan getiriyor sende ödemeyi gerçekleştiriyorsun.kardeşime iphone 13 alıcaz fakat hiç bir yerde stok yok sizce istanbul zorlu center apple mağzasında mevcut olabilirmi
Sagol kral. Mediamarkt veya Vatana bakabilirsin artık o kadar fiyat farkı yok aralarda. Hem aynı gün teslim alırsınrandevu ile çalıştıklarını duymuştum
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha iyileri senin olur inşallah kardeşim
Sağol hocamVardır bende 14 Pro Max alacağım zaman hiçbir yerde istediğim rengi bulamıyordum stok yoktu apple zorluda buldum. Randevuya gerek yok oraya gidip telefon almak istediğini söylüyorsun ilgili kişi yanına gelip hangi modeli istediğini soruyor sonra depodan getiriyor sende ödemeyi gerçekleştiriyorsun.