Dur bayılmadan iç iyi gelirBayılıcam az kaldı.
Zam yapmadı. Zaten yapıldı yakın zamandaApple abi yine zam yaptı. Bu sefer benim yüzümden oldu galiba tam air pods pro alıcaktım akşam alayım dedim demez olaydım amazonda 8300tlydi ne güzel şimdi ürünü silmişler en yakın fiyat 10k olmuş. Kafayı yemelik
sanmıyorum ya appleda 9.999tlydi şuan 11.690 olmuşZam yapmadı. Zaten yapıldı yakın zamanda
Dediğine baktığımda incehesap satıcısı. Büyük ihtimal stok tükendi Amazon.com stok gelince yine o fiyattan koyar büyük ihtimal
Dün mü 10k dan 11.5k ya çıktı?sanmıyorum ya appleda 9.999tlydi şuan 11.690 olmuş
Tamam Amazondan baktın yani. Amazon satıyordu büyük ihtimal onu da şimdilik stok tükenmiş gelir yakında büyük ihtimal kontrol edin 10k üstü olmaz büyük ihtimal. Turkcell pasajda 9k ya satan bayiler var sanırım onlara da bakabilirsiniz eğer güveniyorsanızvalla en son dün baktım applea amazonda da 1 saate kadar 8300dü pcyi kapadım çarşıya çıktım geldim stok gitmiş
yok turkcellin yorumları iğrenç atıyor. applea dün baktığımda fiyat 9999tlydi bugün ise 11690tl olmuş airpods 4ün çıkış fiyatıda zamlanmış daha ucuza çıkmıştı. amazonda bence bu zamdan dolayı kapadı yüksek fiyattan tekrar sokar gibi geliyor bana.Tamam Amazondan baktın yani. Amazon satıyordu büyük ihtimal onu da şimdilik stok tükenmiş gelir yakında büyük ihtimal kontrol edin 10k üstü olmaz büyük ihtimal. Turkcell pasajda 9k ya satan bayiler var sanırım onlara da bakabilirsiniz eğer güveniyorsanız