Apple Watch Kordon Önerisi

Az biraz sakin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
783
Apple Watch 11 aldım arkadaşlar spor kordon ve ekran koruyucusu önerisi yapar mısınız 2k vermek istemedim bir kordona

koruyucu olarak

kordon olarak
şu tarz alpine loop kesin al aşırı rahatlar

silikon olarakta burda 20 çeşit renk var

bunlarda rahat

bu tarzlarda var ama denemedim

kordonlar orijinaller çok pahalı spigen vs istediğinde kaliteli markalarda bunlara yakın zaten bu fiyatlara hepsi aynı 100-200 pahalılarında ise aynı mal sadece üstüne marka basılmış

koruyucu olarak

kordon olarak
şu tarz alpine loop kesin al aşırı rahatlar

silikon olarakta burda 20 çeşit renk var

bunlarda rahat

bu tarzlarda var ama denemedim

kordonlar orijinaller çok pahalı spigen vs istediğinde kaliteli markalarda bunlara yakın zaten bu fiyatlara hepsi aynı 100-200 pahalılarında ise aynı mal sadece üstüne marka basılmış
cok tesekkurler hocam spor kordon veya orme kordon onerir misiniz?

koruyucu olarak
Koruyucu olarak bu tip koruyucuları şahsen önermem. Ekranı kalınlaştırıp, görülen yüzeyi daraltıyorlar ve en büyük sorunları dokunmatikte ciddi sorunlar ve hissiuay kaybı yaşatıyor

dediğim gibi en rahat alpine
cok tesekkurler hocam spor kordon veya orme kordon onerir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Koruyucu olarak bu tip koruyucuları şahsen önermem. Ekranı kalınlaştırıp, görülen yüzeyi daraltıyorlar ve en büyük sorunları dokunmatikte ciddi sorunlar ve hissiuay kaybı yaşatıyor
o ince film yerine bunlar gayet iyi görülen alanıda daraltmıyorlar dokunmatiktede sorun yaşamadım direk ekrana dokunur gibi hassas yasni sıkıntı yaşamadım ben

o ince film yerine bunlar gayet iyi görülen alanıda daraltmıyorlar dokunmatiktede sorun yaşamadım direk ekrana dokunur gibi hassas yasni sıkıntı yaşamadım ben
Olabilir, benim deneyimlerım kötü. O koruyucuyu söküp normal ekrana dokununca dağlar kadar fark hissettim. O yüzden film şeklinde olanlardan devam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,453
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri