Neler Yeni

Apple Watch vs Huawei Watch

Feyzoş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Feyzan Mutluay
telefon gibi birde onun sarj aletinimi taşıycam senin düşüncen yanlış saatde oyun oynamiyosunki 1 gün şarjı yetmesede olur diyosun en az 3 gün dayanmali şarjı

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Murat
Huawei saatlerde huawei marka telefon kullanılmıyorsa zaten saati kısıtlı kullanıyorsunuz apple olunca telefon aramalar ve mesajlaşma görüntüleme dışında espirisi kalmıyor akıllı saat kullanma mantığı biraz da telefonu eline almadan işini saatten halletmektir. Bu durumda bende Apple Watch öneririm sabah uyanıp hazırlanana kadar şarja taksanız günü kurtarır yani bende Apple Watch 9 var iki gün kadar gidiyor şarjı bence gayet yeterli

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Eve geldiğinde şarja tak geç. Yok ben gece kullanıyorum diyorsan iş yerinde şarja tak. Bu kadar gereksiz büyütülen bir şey daha yok.
Geceleri çalışıyorum fakat min 1 gün çıkarması gerek bence. Uyku takibi yapmanın bir olayı kalmıyor o zaman.

Mert

80+ Silver
Geceleri çalışıyorum fakat min 1 gün çıkarması gerek bence. Uyku takibi yapmanın bir olayı kalmıyor o zaman.
Apple Watch’un uyku takibini de beğenmemekle beraber uyku takibini hiçbir akıllı bileklik/saatimde kullanmadım. Derin uyku süremi bilsem ne fark eder?

Bir günü çıkartması gerek noktasında hemfikirim, kesinlikle temiz bir 24 saat çıkartması gerek. Ben SE 44mm kullanıyorum, yalnızca dışarı çıkarken takıyorum ve 2 iş günü yeterli oluyor.

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Murat
Apple Watch’un uyku takibini de beğenmemekle beraber uyku takibini hiçbir akıllı bileklik/saatimde kullanmadım. Derin uyku süremi bilsem ne fark eder?

Bir günü çıkartması gerek noktasında hemfikirim, kesinlikle temiz bir 24 saat çıkartması gerek. Ben SE 44mm kullanıyorum, yalnızca dışarı çıkarken takıyorum ve 2 iş günü yeterli oluyor.
bak bu konuda sana bir anımı anlatayım bende geniz eti problemi var ve geceleri iliadin diye bir ilacı sıkmazsam uyuyamıyorum başımı yastığa koyduktan belli bir süre sonra kafa geriye yatınca muhtemelen hava kanallarına geniz eti daha çok baskı yaptığından zor nefes alıyorum ağzımdan nefes almak gibi bir durumda uykuda bile olsam olmuyor ki nefes nefes kan ter içinde ve baş ağrısı ile uyanıyorum apple watch u aldıktan sonra bir gece iliadin dediğim ilacı sıkmayı unutmuşum ve saat beni titreyerek uyandırdı kandaki oksijenin çok düştüğünü rem uykusuna geçemediğimi ve uyku pozisyonumu değiştirmem gerektiği yazıyordu ekranda yani aslında bize saçma bir özellik gibi geliyor ancak bu tarz özellikler işe yarıyor saat beni uyandırmasaydı işte tüm gün başım ağrıyarak çalışacaktım.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Kararımı Apple Watch’dan yana kullandım. 6-7 saattir kullanıyorum. Bileğimde 2. bir iPhone taşıyormuşum gibi sanki. Şu anlık memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,016
Üyeler
161,186
Son üye
Stonkeep
Top Bottom