Neler Yeni

aptallık ve aç gözlülük göstergeleri ben başlıyorum

şahin doğan

80+ Platinum
iPhone alanlara pahalı diye laf edip, ekran kartı tarafında Nvidia'ya fazla para verenler.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Laptop alanlara masaüstü al diyenler

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,495
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Geçende arkadaşımla metroya bindim. Adam iphone 13 kullanıyor telefon işte. Hiç bir zaman kimsenin malında gözüm olmadı zaten Aypon sevmem.

Şimdi yanyana durup konuşuyoz telefonumuza bakarak. 2 kız arkadaşlar bindi. bi süre baya ciddi durdular. Ne olduysa kızlar arkadaşımın telefonun gördüğü anda şımarıklaşıp telefonlarıyla kendi resimlerini çekmeye başladılar. Yanyana durmuşuz işte bi diyip gülüyorlar bilemezsiniz. :D ahahdhsahsha

İlk defa bir telefonun pahalı oluşunun böyle etki yapacağını gördüm

Hasan344

80+ Gold
iPhone alanlara pahalı diye laf edip, ekran kartı tarafında Nvidia'ya fazla para verenler.
Aradaki fiyat farkı iphonedeki gibi fazla değil ve yazılım olarak AMD kartların çoğu leş. Aynı şey değil maalesef. Ben iPhone yerine daha az para verip Samsung kullanırım ve sıkıntı yaşamam ama Nvidia kart yerine AMD almak biraz yürek isteyen bir şey artık.

Alemdaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Görkem Türkgüven
Geçende arkadaşımla metroya bindim. Adam iphone 13 kullanıyor telefon işte. Hiç bir zaman kimsenin malında gözüm olmadı zaten Aypon sevmem.

Şimdi yanyana durup konuşuyoz telefonumuza bakarak. 2 kız arkadaşlar bindi. bi süre baya ciddi durdular. Ne olduysa kızlar arkadaşımın telefonun gördüğü anda şımarıklaşıp telefonlarıyla kendi resimlerini çekmeye başladılar. Yanyana durmuşuz işte bi diyip gülüyorlar bilemezsiniz. :D ahahdhsahsha

İlk defa bir telefonun pahalı oluşunun böyle etki yapacağını gördüm
onlardan hayır gelmez zaten

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
iPhone deği de yeni çıkan rog phone 7 ye bayıldım. Normalde telefonla hiç ilgilenmem şu an bizim firmaya hediye olarak gelen oppo a74 ü kullanıyorum hatta. İphoneye o parayı vermem asla ama dediğim telefona vermeyi bi düşünmedim değil. Fiyatını falan bilmiyorum bu arada ama çok pahalıdır diye düşünüyorum

lusive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
sekss
116 bin TL'lik motor nasıl 170 bin TL oluyor adlı çalışmamız. Bunlara ceza gelmeli. Adam sıfır fiyatının iki katınan satıyor neredeyse. E iyi ben de alayım 10-15 tane RS200 117 bin TL'den satayım 160-170k dan tanesini.

Alemdaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Görkem Türkgüven
116 bin TL'lik motor nasıl 170 bin TL oluyor adlı çalışmamız. Bunlara ceza gelmeli. Adam sıfır fiyatının iki katınan satıyor neredeyse. E iyi ben de alayım 10-15 tane RS200 117 bin TL'den satayım 160-170k dan tanesini.
kanka yasak geldi fakat bunun önüne geçemezsin aksesuar fazlalıgı dşyolar veyahut eködemeli yazıyolar ilana Türkiyede önüne geçilemez

Cihangir

80+ Gold
tofaş denen tenekeyi 500k ya satan aptallar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,012
Üyeler
164,764
Son üye
aytekincapku