Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 22
- Reaksiyon skoru
- 8,517
Sırasıyla mı değdirdin aynı anda mı değdirdin? Bu işlemi yaparken RAM'leri çıkardın dimi?Öyle yaptim reis 2pine degdirdim olmadj
Sırasıyla mı değdirdin aynı anda mı değdirdin? Bu işlemi yaparken RAM'leri çıkardın dimi?Öyle yaptim reis 2pine degdirdim olmadj
Ayni anda degdirdim, ramleri cikarttim evetSırasıyla mı değdirdin aynı anda mı değdirdin? Bu işlemi yaparken RAM'leri çıkardın dimi?
Hocam deneyemedim deneyince donucem sana tekrardanhocam ramin tekini çıkarıp denedin mi ?
Denedim olmuyor hocamhocam ramin tekini çıkarıp denedin mi ?
Olmuyor hocam hicbir turlu olmuyor kafayi yiyecegim bozuk ekran karti bile takili olsa goruntu aliyorum apudan, ekran karti takmadigim zaman alamiyorum bip sesi gelmiyor, ekran gelmiyor, power tuşuda calistirirken calisiyor kapatirken kapatmiyor artik ne yapcagimi sasirdimHala Açamadın mı sistemi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam psu yu kapatıp daha sonra ramleri sökütup bios pilini çıkarıp 5 dakikak bekletyin daha sonra bios pilini takıp ramin bitanesini takın öyle deneyin
Bios pilini söküp 20 dakika civarı beklersiniz bios sıfırlanacaktır diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.Olmuyor hocam hicbir turlu olmuyor kafayi yiyecegim bozuk ekran karti bile takili olsa goruntu aliyorum apudan, ekran karti takmadigim zaman alamiyorum bip sesi gelmiyor, ekran gelmiyor, power tuşuda calistirirken calisiyor kapatirken kapatmiyor artik ne yapcagimi sasirdim
Tak ekran kartını gir BIOS'a. Oradan F7 tuşu ile Advanced Moda geç. Gelen ekranda Advanced sekmesine tıkla. Gelen ekranda System Agent (SA) Configuration göreceksin ona bas. Gelen seçeneklerde Graphics Configuration seç ve yeni gelen seçeneklerin fotoğrafını atar mısın?Olmuyor hocam hicbir turlu olmuyor kafayi yiyecegim bozuk ekran karti bile takili olsa goruntu aliyorum apudan, ekran karti takmadigim zaman alamiyorum bip sesi gelmiyor, ekran gelmiyor, power tuşuda calistirirken calisiyor kapatirken kapatmiyor artik ne yapcagimi sasirdim
Usta kart elimde yok suan servise gonderdim sabah ondan sonrada bidaha gelmedi ekranTak ekran kartını gir BIOS'a. Oradan F7 tuşu ile Advanced Moda geç. Gelen ekranda Advanced sekmesine tıkla. Gelen ekranda System Agent (SA) Configuration göreceksin ona bas. Gelen seçeneklerde Graphics Configuration seç ve yeni gelen seçeneklerin fotoğrafını atar mısın?
Sistemde en son ekran kartini gormedigi halde ekran kartinin driverini yuklemistim hatta radeon uygulamasi acilmiyordu yanlis driver gibisinden uyari veriyordu o kaldi apunun driveri yuklu degil sistemdeBendede apu işlemci var ryzen 5 5600g - RTX 3060 ekran kartım var ekran kartını takınca apu girişleri iptal eder yani onboard girişleri kapatır ekran kartını çıkarttığında sistemde driverları kurulu olduğu için veya ekran kartıyla ilgili ayarlar yaptıysan ondan kaynaklıda sorun olmuş olabilir