APU görüntü vermiyor

Baran29

80+
Reaksiyon skoru
31
Ekran karti takili iken apudan goruntu alabiliyorum ama ekran kartini cikartinca apu goruntu vermiyor bip sesi geliyordu o bile gelmiyor yardimci olurmusunuz?

Son düzenleme:
Ekran karti takili iken apudan goruntu alabiliyorum ama ekran kartini cikartinca apu goruntu vermiyor yardimci olurmusunuz?
Ekran kartını çıkardıktan sonra sistem APU'yu devre dışı bırakıyor olabilir. Anakartın nedir? (CMOS resetlemesiyle düzeleceğini düşünüyorum.)

Asus Prime b350m-a nasil yapabilirim
Öncelikle sistemi kapat komple. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Kasanın kapağını aç. Ondan sonra RAM'lerini çıkar. CLRTC yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla iki pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'leri takıp sistemi çalıştır.
Ekran Görüntüsü (286).png

Son düzenleme:
Öncelikle sistemi kapat komple. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Kasanın kapağını aç. Ondan sonra RAM'lerini çıkar. CLRTC yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'leri takıp sistemi çalıştır.Alıntıyı görüntüle
Reis bi zarari olmaz dimi

hocam ekran kartı takılı iken nasıl apudan görüntü alıyordun ?

ram bi tanesini cıkar sonra dene

R5 2400G
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilmiyorum veriyordu hocam hdmi ona takinca
Dediğim yolu doğru yaptın dimi hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Baran29 yukarıda mesajıma baktım eksik yazmışım iki pine aynı anda 5-10 saniye değdireceksin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,550
Üyeler
190,761
Son üye
Enes cevik
Geri