APU işlemcilere OC yapılabilirmi?

Reaksiyon skoru
258
Selamlar ben apu işlemci alacağım alacağım işlemci ryzen 2200g modeli olacak APU işlemcilere OC yapılabilrimi? ve şöylede bir şey soracağım apu işlemci demek hem işlemci hemde ekran kartı demek yani hem işlemci bakımından hemde ekran kartı bakımından oc mümkünmüdür?

Selamlar ben apu işlemci alacağım alacağım işlemci ryzen 2200g modeli olacak APU işlemcilere OC yapılabilrimi? ve şöylede bir şey soracağım apu işlemci demek hem işlemci hemde ekran kartı demek yani hem işlemci bakımından hemde ekran kartı bakımından oc mümkünmüdür?
Mümkündür.

pro modeli değilse yapılır.

B veya x serisi bir anakartla kullanacaksan yapabilirsin.

Az oc yaparsan yeter stok fan. Zaten MSi afterburner ekran kartı oc yapmak için bir program :D İşlemci için değil.
şey hani diyorlar ya ekran kartsız pc çalışmaz ama apu işlemci ile çalışır o zaman teknit olarak ekran kartı + işlemci değilmidir apu?
Post automatically merged:

B veya x serisi bir anakartla kullanacaksan yapabilirsin.
Msi A320M-A PRO AMD A320 almak istediğim ürün bu hocam yapabilirmiyim?

anakart oc'a müsait olup pro serisi değilse olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,496
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri