Apu sistem ya da normal sistem ?

Reaksiyon skoru
4
ben hep kullanicilari ikiye ayoran konular aciyorum,bu sefer de oyle yaptim.Ortalama bir bilgisayar toplanicak yani max 3000 civarinda.Bunu apu mu seçersiniz yoksa normal sistem mi.Bir de DA aslanlarını görelim.

Normal sistem.

ben hep kullanicilari ikiye ayoran konular aciyorum,bu sefer de oyle yaptim.Ortalama bir bilgisayar toplanicak yani max 3000 civarinda.Bunu apu mu seçersiniz yoksa normal sistem mi.Bir de DA aslanlarını görelim.
3k ya apu sistem toplamak çok mantıksız gidip incehesaptaki hazır sistemlere bakmanı öneririm veya donanım arşivinin yeni çıkarıcağı sistemi bekleyebilirsin

Apu sistem düşük bütçesi olanlar için ideal bir sistemdir.Senin bütçen ile hem sağlam ekran kartlı hemde güçlü bir ekran kartlı sistem toplanır dostum.

Merhaba benim açımdan ekran kartlı bir sistem toplamak daha iyi çünkü ek masrafın olmuyor ama bütçem sınırlı diyorsanız tabi apu sistem sonradan ekran kartı ekleyebilirsiniz

İkisinin karşılaştırması koşullara bağlı olarak değişir. Normal şartlarda apu sistem anlamsız. Bütçe çok kısıtlıysa ya da bunun gibi şeyler varsa apu olabilir.

3000. TL apu sistem için çok fazla bu parayla normal sistem toplanabilir bence rahatlıkla.

kesinlikle normal bir sistem alırım hazır monitörün varsa b4500m rx570 ryzen 5 2600 8gb ramlik güzel bi pc toplarsın o fiyata

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,913
Üyeler
186,814
Son üye
efe1212
Geri