Çözüldü✓ APU VRAM Arttırmak ne işe yarar

Deysz

80+
Reaksiyon skoru
42
Merhabalar
AMD Ryzen 5 Pro 4650G işlemci kullanıyorum dahili ekran kartında VRAM 512mb olarak gözüküyordu onu bios menüsünden 2 GB çıkarttım 16 GB ram kullanıyorum bunun herhangi bir zararı veya yararı olur mu yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar
AMD Ryzen 5 Pro 4650G işlemci kullanıyorum dahili ekran kartında VRAM 512mb olarak gözüküyordu onu bios menüsünden 2 GB çıkarttım 16 GB ram kullanıyorum bunun herhangi bir zararı veya yararı olur mu yardımcı olursanız sevinirim.
Oyunlarda (Özellikle hikayeli) ciddi fps artışı yaşarsınız. -' si ise kullanılabilir ram miktarı 2 gb azalıyor yani 16-2 14gb.

Merhabalar
Varsayılan ayarlarda max 2gb kadar yükseltebilirsiniz. Ancak anakart üzerinden Rize Bar aktif ederseniz 8GB kadar Vram verebilirsiniz.

Cevaplarınız için teşekkürler geri değiştirmeme gerek yok o zaman bu şekilde kalsın APU olarak kullandığımdan bazı açık dünya oyunlarında pek tatmin etmiyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,186
Üyeler
175,175
Son üye
yunemre
Geri