Aquarius 5AN Geldi!

aga bende eskişehirde oturyorum. dün verdim siparişimi bu sabah vermişler kargoya. kargo kac gunde getirdi sana
27/05 sabahı kargoya verildi, bu sabah (28/05) geldi. Ben yarın gelir diye düşünüyordum ama sabah bir baktım kargo dağıtıma çıkmış. :D Mesajdan 1 saat sonra falan da geldi.

ben coktan oldum 20 saatte kargoya vermek nedir. dün 12 gibi sipariş verdim bugun sabah 8.47 de verdiler kargoya
AŞIK OLMAK NE KELİME! KURBAN OLURUM BÖYLE FİRMAYA! Allah'tan başka sitelerle uğraşmayıp Game Garaj'ı tercih etmişim.

Ne gibi bir sıkıntı hocam?
Knk fps drop oluyordu bende ama düzelir diye tahmin ediyorum çünkü garanti aşamasında bizli ve iyiler yenisinide yollayabilirler sistem güzel ama dediğim gibi anı drop yedim desteğe wp den sorduğumda ilk defa yaşıyorlarmış bize gönderin dediler aynı gün göndeririz demişlerdi hatırladığım kadarıyla

bende aldım dün geldi monitör gelince kurucam senin işlemci kutun da ezik geldi mi benimki paramparçaydı
Ezik mi? Kutuya sığdırmak için kare kutuyu düz hale getirmişler sadece. Kesinlikle ezik falan yoktu. Sadece dediğim gibi boş işlemci kutusunu kutuya sığdırabilmek için düz hale getirmişler.

AŞIK OLMAK NE KELİME! KURBAN OLURUM BÖYLE FİRMAYA! Allah'tan başka sitelerle uğraşmayıp Game Garaj'ı tercih etmişim.
Knk yasak zamanında sipariş ettim pzt sabah 8.30 civarında kargolanmis

Knk fps drop oluyordu bende ama düzelir diye tahmin ediyorum çünkü garanti aşamasında bizli ve iyiler yenisinide yollayabilirler sistem güzel ama dediğim gibi anı drop yedim desteğe wp den sorduğumda ilk defa yaşıyorlarmış bize gönderin dediler aynı gün göndeririz demişlerdi hatırladığım kadarıyla
Umarım çözülür. Ürünlerinin arkasında durmaları güven verici.

Ezik mi? Kutuya sığdırmak için kare kutuyu düz hale getirmişler sadece. Kesinlikle ezik falan yoktu. Sadece dediğim gibi boş işlemci kutusunu kutuya sığdırabilmek için düz hale getirmişler.
yok o dış kutuyu düz yapmışlar onu demiyorum içinde siyah bi kutu vardı sanırım işlemci fanı kutusu en altta ezik parçalanmış geldi

27/05 sabahı kargoya verildi, bu sabah (28/05) geldi. Ben yarın gelir diye düşünüyordum ama sabah bir baktım kargo dağıtıma çıkmış. :D Mesajdan 1 saat sonra falan da geldi.
işte bu çok güzel bir haber. yarın gelme ihtimali var benimde o zaman :)). cok sabırsızdım valla bu iyioldu. desene klavyeden önce sistem gelicek

Knk yasak zamanında sipariş ettim pzt sabah 8.30 civarında kargolanmis
Benim sistemi de sokağa çıkma yasağı biter bitmez kargoladılar. Çok hoşuma gitmişti çünkü 1 gün gecikebilirlerdi, böyle bir töleransları vardı benim açımdan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işte bu çok güzel bir haber. yarın gelme ihtimali var benimde o zaman :)). cok sabırsızdım valla bu iyioldu. desene klavyeden önce sistem gelicek
Kanka Yurtiçi Kargo da iyi çalışıyor vallahi. Yarın gelir bence ama diyelim ki yarın gelmedi, en geç yarından sonraya sarkar bir aksilik olursa. Eskişehir'in neresi toprağım? :D

s
sonunda birileri türkiyede gercekten müşteri memnuniyeti saglayacak sekilde iş yapmaya basladı. bu daha baslangıc gamegaraj bence cok büyüycek. inşallahda büyür. müşteri hizmetlerine mesaj atıyorum dakikasında cevap veriyorlar.

yok o dış kutuyu düz yapmışlar onu demiyorum içinde siyah bi kutu vardı sanırım işlemci fanı kutusu en altta ezik parçalanmış geldi
Hmm anladım hocam... Ezilen şey kutu olsun yeter ki. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,361
Üyeler
188,085
Son üye
ulas17
Geri