Aquarius 5AN Nasıldır ?

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,221
Aşağıda gördüğünüz özelleştirmeleri yaparak Aquarius 5AN sistemini almayı düşünüyorum sizce alınır mı ?

Ekran Kartı: İnno3D GTX 1650 Super Twin x2 4GB
İşlemci: Ryzen 5 1600AF
Ana Kart: MSI B450M-A Pro Max 4133Mhz (OC) DDR4 AM4 mTAX
Fiyat: 4166TL

Alinir ama ssd kronik sorunlu onu degistirmen gerecekcek Kingston a400 alabilirsiniz

Seçeneklerde o SSD yok maalesef.

PSU'su pek güvenilir değil tercih etmiyorum. Ayrıca bu forumda veya internette bu konu hakkında zibilyon tane konu açıldı. Sürekli aynı konuları görmekten bıktım.

Aşağıda gördüğünüz özelleştirmeleri yaparak Aquarius 5AN sistemini almayı düşünüyorum sizce alınır mı ?

Ekran Kartı: İnno3D GTX 1650 Super Twin x2 4GB
İşlemci: Ryzen 5 1600AF
Ana Kart: MSI B450M-A Pro Max 4133Mhz (OC) DDR4 AM4 mTAX
Fiyat: 4166TL
İnan bana msi diye veriyorsan aradaki farkı biostar bizzat kullanıyorum, güvenilir.

PSU'su pek güvenilir değil tercih etmiyorum. Ayrıca bu forumda veya internette bu konu hakkında zibilyon tane konu açıldı. Sürekli aynı konuları görmekten bıktım.
2 kere yıldırım çarptı. Diğer pc iki kere reslendi. Aquarius 5an sapasağlam.

İnan bana MSI diye veriyorsan aradaki farkı biostar bizzat kullanıyorum, güvenilir.
MSI diye değiştirmedim aslında Biostarın renkleri ve görünüşü çok çirkin bence ama kararsız kaldım

PSU'su değiştirilebilir olsa keşke :(

Bu forumda aynı sistemde PSU ile ilgili bir arkadaş sorun yaşamıştı. Bilgisayar açılmamaya başlamış GameGaraj ile iletişime geçmiş ve aynı gün içerisinde cevap vermişler. Arkadaş sistemi onlara geri yollamış 3 gün erisinde video ile kanıt sunarak PSU yu değiştirip geri yollamışlar o yüzden güveniyorum psu konusunda. Az önce Canlı desteğe psu ile ilgili bilgi verir misiniz diye yazdım ama bu saatlerse aktif olmadığı için yarın bakıcaklar sanırım.

alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,611
Üyeler
186,913
Son üye
AjanSmith
Geri