KırmızıKedi
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Aquarius 5AN-X pek alınmayan bir pc galiba neden
iyi pc alınır diyolar fakat daha alanı görmedimbende merak ettim valla
alan var ama insanlar genelde aldıktan sonra forumdan gidiyorlar o yüzdenAquarius 5AN-X pek alınmayan bir PC galiba neden
nedenalan var ama insanlar genelde aldıktan sonra forumdan gidiyorlar o yüzden
Benim kuzenim aldı cayır cayır kullanıyorAquarius 5AN-X pek alınmayan bir PC galiba neden
bende almayı düşünüyorum işlemciyi 3600 yapıp depolamayı 1 tb yapıcam 1 kuruş kar ediyorumBenim kuzenim aldı cayır cayır kullanıyor
Ama benim tavsiyem bu ara ne sistem toplayın ne de parça satın alın hiç karlı çıkmazsınızbende almayı düşünüyorum işlemciyi 3600 yapıp depolamayı 1 tb yapıcam 1 kuruş kar ediyorum![]()
genelde zaten bilgisayarları kötü olduğu için burda takılıyorlar pc alınca da gidiyorlarneden
kral 5 yıldır pc toplamayı bekliyorum artık sabrım kalmadıAma benim tavsiyem bu ara ne sistem toplayın ne de parça satın alın hiç karlı çıkmazsınız
5 yıl belklemişsen 3 ay da beklersin emin ol şuan pc alacağan parayı çöpe at daha karlı olursun ben 6 ay önce 650tlye rx 590 almıştım geçen gün ikinci el rx 580 i 1000tlye zar zor aldım bu fiyatlar üzücükral 5 yıldır PC toplamayı bekliyorum artık sabrım kalmadı
3 ay sonra fiyatların düşeceği garantimi dahada artabilir5 yıl belklemişsen 3 ay da beklersin emin ol şuan PC alacağan parayı çöpe at daha karlı olursun ben 6 ay önce 650tlye rx 590 almıştım geçen gün ikinci el rx 580 i 1000tlye zar zor aldım bu fiyatlar üzücü
Sanmıyorum artmaz, benim tahminim şuan ülke virus skroları bile bilerek fazla gösteriliyor, insanlar aa virüs bitti dışarı çıkalım demesinler diye merak etme şuan ki fiyatlardan çok daha uygun olur3 ay sonra fiyatların düşeceği garantimi dahada artabilir