crazyreign
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 80
Dahası
Spectrix D80 daha iyi ama aşırı büyük bir fark yok. Alabiliyorsan al tabii ki.ikiside cl16
Spectrix D80 daha iyi ama aşırı büyük bir fark yok. Alabiliyorsan al tabii ki.ikiside cl16
Hocam aquarius 5AN-X almayı düşünüyorum ama başka sistemler görünce kafam karışıyorSpectrix D80 daha iyi ama aşırı büyük bir fark yok. Alabiliyorsan al tabii ki.
Aquarius 5AN-X'in özellikleri ne bilmiyorum açıkçası .Hocam aquarius 5AN-X almayı düşünüyorum ama başka sistemler görünce kafam karışıyor
7200 TL ye daha iyi PC varmı aquarius 5AN-X ten
Aquarius 5AN-X'in özellikleri ne bilmiyorum açıkçası .
Bana pahalı geldi, pahalı gelmesinin sebebi RTX 2060 SUPER'in olması. İşlemciyi Ryzen 5 3600 yaparsanız çok ama çok daha iyi olur.Aquarius 7A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 7A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
depolamayı 500gb ssden 1 tb harddisk yapıcam 200 tl düşücek 200 tl ile işlemciyi 3600 e yükselticem ilerde m2 ssd alıcam ramleri de D80 e çıkarıcam bu şekilde almayı düşünüyorumBana pahalı geldi, pahalı gelmesinin sebebi RTX 2060 SUPER'in olması. İşlemciyi Ryzen 5 3600 yaparsanız çok ama çok daha iyi olur.
Güzel olur, şimdiden hayırlı olsun.depolamayı 500gb ssden 1 tb harddisk yapıcam 200 TL düşücek 200 TL ile işlemciyi 3600 e yükselticem ilerde m2 SSD alıcam ramleri de D80 e çıkarıcam bu şekilde almayı düşünüyorum
Teşekkürler hocam yardımın içinGüzel olur, şimdiden hayırlı olsun.