Neler Yeni

Aquarius 5AN

Erayygl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eray Gül
4000-5000 arası bi bütçem var herkes aquarius 5AN öneriyor sizce bu bütçe de ki en iyi sistem bu mu önerilerilerinize açığım (instagram'dan erayy.gl burdan da ulaşabilirsiniz)

erhanigga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Erhan Türker
şu an o sistemden yazıyorum gerçekten de en iyisi bu ama benim psu um sorunlu geldi garantiye gidicek yarın inşallah sizinkinde de sorun çıkmaz uğraşmazsınız

Erayygl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eray Gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şu an o sistemden yazıyorum gerçekten de en iyisi bu ama benim PSU um sorunlu geldi garantiye gidicek yarın inşallah sizinkinde de sorun çıkmaz uğraşmazsınız
Instagram üzerinden bana bi ulaşabilir misin

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
noyanz12
Bende aynı fiyat aralığında arıyordum. Araştırdım o ekran kartlı olarak fiyat aradığında en iyilerinden biri o yüzden 5 dk önce sipariş verdim bende Aquarius 5AN modelini

erhanigga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Erhan Türker
Bende aynı fiyat aralığında arıyordum. Araştırdım o ekran kartlı olarak fiyat aradığında en iyilerinden biri o yüzden 5 dk önce sipariş verdim bende Aquarius 5AN modelini
hayırlı olsun ekran kartını 1660 süoper mi verdin eğer öyleyse çok iyi seçim yapmışsın tank oyunu oynuyorum yarım saattir hiç ısınmadı ekran kartı daha ekran kartı fanları devreye girmedi

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
şu an o sistemden yazıyorum gerçekten de en iyisi bu ama benim PSU um sorunlu geldi garantiye gidicek yarın inşallah sizinkinde de sorun çıkmaz uğraşmazsınız
hocam imzanızdaki işlemci de ''r a y z e n'' yazıyor baya gülerler ryzen 5 1600 (AF) yapın derim doğrusu bu :D

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
noyanz12
hayırlı olsun ekran kartını 1660 süoper mi verdin eğer öyleyse çok iyi seçim yapmışsın tank oyunu oynuyorum yarım saattir hiç ısınmadı ekran kartı daha ekran kartı fanları devreye girmedi
Teşekkürler. Evet o modeli aldım bende, herkes onu önerdi. Bende öyle bir performans çıkarmasına şaşırmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,067,238
Üyeler
169,550
Son üye
teoxxy