Instagram üzerinden bana bi ulaşabilir misinşu an o sistemden yazıyorum gerçekten de en iyisi bu ama benim PSU um sorunlu geldi garantiye gidicek yarın inşallah sizinkinde de sorun çıkmaz uğraşmazsınız
hayırlı olsun ekran kartını 1660 süoper mi verdin eğer öyleyse çok iyi seçim yapmışsın tank oyunu oynuyorum yarım saattir hiç ısınmadı ekran kartı daha ekran kartı fanları devreye girmediBende aynı fiyat aralığında arıyordum. Araştırdım o ekran kartlı olarak fiyat aradığında en iyilerinden biri o yüzden 5 dk önce sipariş verdim bende Aquarius 5AN modelini
hocam imzanızdaki işlemci de ''r a y z e n'' yazıyor baya gülerler ryzen 5 1600 (AF) yapın derim doğrusu buşu an o sistemden yazıyorum gerçekten de en iyisi bu ama benim PSU um sorunlu geldi garantiye gidicek yarın inşallah sizinkinde de sorun çıkmaz uğraşmazsınız
Teşekkürler. Evet o modeli aldım bende, herkes onu önerdi. Bende öyle bir performans çıkarmasına şaşırmam.hayırlı olsun ekran kartını 1660 süoper mi verdin eğer öyleyse çok iyi seçim yapmışsın tank oyunu oynuyorum yarım saattir hiç ısınmadı ekran kartı daha ekran kartı fanları devreye girmedi