Neler Yeni

Öneri Araba alırken nelere dikkat etmeliyiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar merhaba 600k1m arası araç alacağız diyelim nelere dikkat etmeliyiz ben modele ve km çok takılıyorum En fazla 30k km olucak diye düşünüyorum peki sızın düşüncenize göre kaç km ye kadar alınabilir ve o araba kaç km ye kadar kullanabilir model olarakta markadan markaya değişi ama en az 2020 model olsun diyorum dediğim gibi amabu markadan markaya değişebilir bu dediğim fiyat aralığında honda City düşünüyorum başkada düşük km de güzel araba yok 1.3 ega Citroen taliant var bide en mantıklısı nedir yardımdır olurmusunuz kafam çok karışık

kogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak
Aracın atmosferik ya da turbo motorlu olmasına, motor bloğunda kullanılan alaşımlara kadar etken bir aracın kullanım ömrü. Düz atmosferik motorlar daha uzun ömürlü oluyor. Japon araçları tavsiye edebilirim uzun ömürlülük konusunda. Honda City güncel kasası gayet güzel. Km konusuna 50-60.000 arası olabilir 4-5 yaşında araçları. Problem etmezdim şahsen fiyatına göre.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Asil
2020 model olup 30 bin kilometre olması pekte normal değil, yani bu araç evin 3. aracı falan değilse 4 yılda çok çok daha fazla olması normal. Ortalama yıllık 15bin falan rahat yapılan bir kilometre. 20bin falanda pek anormal değil. Onun dışında honda city hoş araç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2020 model olup 30 bin kilometre olması pekte normal değil, yani bu araç evin 3. aracı falan değilse 4 yılda çok çok daha fazla olması normal. Ortalama yıllık 15bin falan rahat yapılan bir kilometre. 20bin falanda pek anormal değil. Onun dışında honda city hoş araç.
Hocam onu demek istemedim en az 2020 model istemek açısından diyorum ikisi ayrı fikir 30k km de olanlar 23 -22 modeller
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aracın atmosferik ya da turbo motorlu olmasına, motor bloğunda kullanılan alaşımlara kadar etken bir aracın kullanım ömrü. Düz atmosferik motorlar daha uzun ömürlü oluyor. Japon araçları tavsiye edebilirim uzun ömürlülük konusunda. Honda City güncel kasası gayet güzel. Km konusuna 50-60.000 arası olabilir 4-5 yaşında araçları. Problem etmezdim şahsen fiyatına göre.
50-60 dan aldık diyelim kaç km ye kadar kullanıp satmak lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak
Hocam onu demek istemedim en az 2020 model istemek açısından diyorum ikisi ayrı fikir 30k km de olanlar 23 -22 modeller

50-60 dan aldık diyelim kaç km ye kadar kullanıp satmak lazım
Japon aracında 150.000'e kadar kullanabilirsiniz eğer kolay satayım derseniz ama yok satmam derseniz 300.00leri görebilirsiniz buna ek olarak alacağınız aracın bakım çizelgesini indirip ağır bakımlarına göre de karar verebilirsiniz. Ben çok takılmam dediğim gibi atmosferik Japon aracında bakımları düzenli yapıldıysa ve değişmesi gereken parçalar değişmişse sıkıntı yaratmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
83km bişey değil bir araba için. illa 30-40 binde olsun diye düşünmeyin. araba nasıl daha kaliteli olabilir diye model arayın düşük km aramayın. city yürüyen tabut hocam
Hocam şöyle bir sıkıntı var her türlü dediğiniz arabayı alamam ama alternatif ne önerirsiniz diye sorabilirim 600-700k civarı ne olabilir belki 800-1m arası çıkabilirsem ne önerirsiniz bu fiyatlar arasından

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
83km bişey değil bir araba için. illa 30-40 binde olsun diye düşünmeyin. araba nasıl daha kaliteli olabilir diye model arayın düşük km aramayın. city yürüyen tabut hocam
city neden tam olarak yürüyen tabut?

eneskaya6

80+ Silver
city neden tam olarak yürüyen tabut?
city ne kadar sedan dursada b sınıfı bir arac. aracın asıl olayı clıo i20 vs yerine sedan ve biraz daha göze hitap edıyor. kapı fitillerine kadar arac gerçekten kalitesiz malzemeden kacılmış. clionun ekran takılıp makyajlanmış hali gibi. tamamen ayağımı yerden kessin kafasında bir arac yaşı düşük km düşük diye alınacak bir araba değil bence. ne yol tutar lastik ebatı 185 aşırı ince, davlumbazlarında yalıtım zaten yok yol rüzgar sesi allaha emanet.

Hocam şöyle bir sıkıntı var her türlü dediğiniz arabayı alamam ama alternatif ne önerirsiniz diye sorabilirim 600-700k civarı ne olabilir belki 800-1m arası çıkabilirsem ne önerirsiniz bu fiyatlar arasından
30-40km cıvarı clıo city vs gelir zaten. ben alacak olsam cerato octavia vs bakardım.

Top Bottom