SadeceBirisi.
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,919
hocam arda en az 80k fark ediyor ve bn satmadım babam sattıKötü etmişsin hocam kul hakkıdır bi helallik isteyin bence
hocam arda en az 80k fark ediyor ve bn satmadım babam sattıKötü etmişsin hocam kul hakkıdır bi helallik isteyin bence
Dostum düşer aşağı yukarı öyle bir fiyat ama size değer kaybı çıkartıyorsa niye kendi kendine gidip boyatıyor size danışmadan tırnakla boyanacak kadar bir hasar veremez çocuk eğer bilmeyen biriyse araç sahibi ve ustaya gidip boya dediyse usta da kazıklamak için boyamıştır tabi kaput ortasıysa lokal de olmaz ona dalgalı duracağı için. Aracın değeri dediğin gibi 50-100k arası düşer ama madem sizden değer kaybı isteyecek o zaman tüm işlemlerden sizi haberdar etmeliydi. Ya da adamın günahını almayayım ama arkadaşların dediği gibi pasta çektirdi size boyattım diye yalan sıkıyor. Anlaşmaya çalışın tabi uzlaşabilirseniz boya parası ya da pasta yaptırdıysa onun parası için falan ama olmuyosa gidin polise rapor tutsunlar hiç bir şey de çıkmaz size oradan.adam gitmiş boyatmış galiba boyatılınca düşer mi değeri
demek araç sahibi bilmiyor aracın renginde oje alıp sürcek mis gibi olurduBen de sana gülüyorum. Tırnağı ile çizilcek boya mı var ? Adam foto çektirmeden gitmiş pasta attırmış boş yapıyorsunuz
-tmBen de sana gülüyorum. Tırnağı ile çizilcek boya mı var ? Adam foto çektirmeden gitmiş pasta attırmış boş yapıyorsunuz
Levye ikonik duruyor. Babam kaportacı ben de mekanikte çalışıyorum.levye detayı güldürdü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çizikten dolayı değer falan düşmez ya. Fırsatçı türk milletinin saçmalıkları, kaput boyalı olsa ne olmasa ne. Avrupa da boyalı değişenli arabalar orjinalden daha pahalıya satılıyo![]()
asdasdaa ahahahahahaha gece gece höykürdüm la ne adamsınWolverine değilse imkansız
Hocam değer kaybı çok şeye bağlı hesaplanıyor. Başta aracın hasar bedeline göreBoyutuna göre değişir ama 100K dan fazlada olabilir. 2023 model araçtan bahsediyoruz. Burada 5-10 bin diyenler mesajıma cevap vermesin kendi kendime gülüp geçerim :d