Araba FM Transmitter Kullanımı

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
9,196
Arabada fm transmitter kullanan var mıdır? Acaba kullanırken ses kalitesi nasıl ve illa ki boş bir frekans oluyor mu eşleştirmek için?

Piranha marka transmitteri kullanıyorum. Araç passat b7. Eşleştirmek için bir çok bol frekans var. Kesilme olmuyor. Ses kalitesi orta seviye

Arabada fm transmitter kullanan var mıdır? Acaba kullanırken ses kalitesi nasıl ve illa ki boş bir frekans oluyor mu eşleştirmek için?
Kaliteyi düşürüyor takıntınız yoksa normal fm kalitesinde müzik dinleyebiliyorsun . Önerim fm+aux out özellikkli almanız . Aux out ile tam kalite dinleyebilirsin .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaliteyi düşürüyor takıntınız yoksa normal fm kalitesinde müzik dinleyebiliyorsun . Önerim fm+aux out özellikkli almanız . Aux out ile tam kalite dinleyebilirsin .
Baseus F40 kullanıyorun Hyundai era araçta .

Piranha marka transmitteri kullanıyorum. Araç passat b7. Eşleştirmek için bir çok bol frekans var. Kesilme olmuyor. Ses kalitesi orta seviye
Hocam tek transmitter almayacağım. Araba multimedya ekranlarından alıp sesi ise aux ile uğraşmayıp transmitter özelliği ile bağlamayı planlıyorum.
Kalite çok kötü olmuyor orta seviye oluyor ise sorun değil benim için.

Hocam tek transmitter almayacağım. Araba multimedya ekranlarından alıp sesi ise aux ile uğraşmayıp transmitter özelliği ile bağlamayı planlıyorum.
Kalite çok kötü olmuyor orta seviye oluyor ise sorun değil benim için.
Memnunuz 2 şarj girişi ve aux out + fm özellikli. Şarj işini hakkını veriyor

Memnunuz 2 şarj girişi ve aux out + fm özellikli. Şarj işini hakkını veriyor

Bu şarj girişleri ile telefon şarj ediliyor değil mi?
Aslında ben bunu düşünüyorum hocam. :D Android auto ve car play de varmış.

Şarj ediliyor fakat her şarj aleti gibi marş vureurken telefon şarjda olmasın .
Teşekkürler hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ürün arızalı veya bozuk şekilde gelirse aliexpress amazon gibi yardımcı oluyor mu? Bilginiz var mı
Şarj ediliyor fakat her şarj aleti gibi marş vureurken telefon şarjda olmasın .

Son düzenleme:
İadesi oluyor fakat satıcıya bağlı biraz eğer durumu tam olarak izah edersen komple ücreti verip cihaz sizdede kalabiliyor ha ufak kusuru varsada yarısı iade oluyor .

İadesi oluyor fakat satıcıya bağlı biraz eğer durumu tam olarak izah edersen komple ücreti verip cihaz sizdede kalabiliyor ha ufak kusuru varsada yarısı iade oluyor .
Anladım hocam tekrardan teşekkür ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,961
Üyeler
186,971
Son üye
oysha22
Geri