🔥İndirim Araba için Kar Çorabı 659tl düşmüş

TalatPasa

80+
Reaksiyon skoru
63
herkese iyi akşamlar dilerim kanalda bu ürünü gördükten sonra biraz araştırdım çok fazla değerlendirmesi var ve puanı yüksek ayrıca akakçe den fiyatına da baktığımda yakın zaman da bu fiyata düşmemiş kış geliyor diye belki aracı olanlar faydalanır düşüncesiyle forum arkadaşlarımla paylaştım kanalın paylaştığı içerik şu şekilde

📢 Matte Kar Çorabı - Superx Series
🏷️ MATTE90 kuponuyla 649₺
📌 Tüm ebatlar mevcut
🔗 Ürüne Git 👇🏻

kar corabı.webp

Bir işe yaramaz toplu alım yapacak varsa ben uyguna getirip vereyim 600 den :D goodyear marka

2006 1.3 astra aracım var hangi ebatta almam lazım hocam biliyor musunuz ? çok araç bilgim yok 22 aralıkta izmirden boluya gideceğim 4 mevsim lastiğim var böyle bir şey bakıyordum bende kar yağarsa diye

Dondu mu lastikden beter kayıyor :)

2006 1.3 astra aracım var hangi ebatta almam lazım hocam biliyor musunuz ? çok araç bilgim yok 22 aralıkta izmirden boluya gideceğim 4 mevsim lastiğim var böyle bir şey bakıyordum bende kar yağarsa diye
almasan en azindan nerede gidip nerede gitmeyecegini bilirsin arabanin, aldiginda gidecegi varsa da gitmiyor

Dönemlik olarak Lastiği söktüğümde kenarda saklamak için böyle bir şey lazım 4 adet ama uygun fiyata

arabanın içine çorap düşmüş diye okudum iyi değilim

Kış mevsimlerinde;

4 mevsim lastik kullanmayın,
Zincir dışında lastiğinize taktığınız her şey tam performans vermeyecektir.

Paylaşım için teşekkürler ama bir miktar daha fazla para verip zincir almak hem ömürlük, hemde daha sağlam olur. Bu çoraplar yumuşak karlarda iyi iş yapıyor ama buzlanmış yollarda çok performanslı değil. Zincir almak en mantıklısı.

Bir işe yaramaz toplu alım yapacak varsa ben uyguna getirip vereyim 600 den :D goodyear marka
goodyear markalı yan ürünleri hepsi fason dandik cin üretimi marka hakkınımı almıslar ne yapmıslar bir tane kaliteli ürünü yok

goodyear markalı yan ürünleri hepsi fason dandik cin üretimi marka hakkınımı almıslar ne yapmıslar bir tane kaliteli ürünü yok
Evet 20 ülkede marka hakkını aldılar da ben kullanıyorum araç bakım ürünleri güzel bence, zaten şuan bosch dahil fason yaptırıyor birçok marka ürünlerini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,220
Üyeler
186,304
Son üye
NSX/enes
Geri