emirhanware
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8
- İsim
- Emirhan
ehliyet eğitimini bitirdim. arabayı kullanmayı öğrendim falan filan güzel ama, zaten kendi eski arabamda gaz verip güzelce kaldırıyordum. ama kurs arabası clio (2020+) olduğu için pratik , hızlı kalkar diye gaz vermeden debriyaj ile kaldırmaya alıştım. hoca böyle yaparsan araba stop edebilir dedi. tam bu konuşmayı eğitimim bitince konuştuğumuz için artık deneme şansım kalmadı. arabayı kaldırırken 2k~ devirde kaldırsam sorun olurmu. gaz verip ufak ufak debriyajdan çekerim.
+ olarak 25mt ve paralel dip dibe. paralelden çıkarken debriyajı kaldırıyorum. yokuş kalkış desteği olduğu için çok pratik kalkıyo. yer düz. yavaşlasın diye debriyaja biraz basıyorum. sonra 2. basışımda kaçırıyorum stop ediyor. onun yerine debriyajı kavramaya getirip orda 2 3 dakika tutup sadece fren ile dur kalk yapsam arabaya sorun eder mi? sınav esnasında.
+ olarak 25mt ve paralel dip dibe. paralelden çıkarken debriyajı kaldırıyorum. yokuş kalkış desteği olduğu için çok pratik kalkıyo. yer düz. yavaşlasın diye debriyaja biraz basıyorum. sonra 2. basışımda kaçırıyorum stop ediyor. onun yerine debriyajı kavramaya getirip orda 2 3 dakika tutup sadece fren ile dur kalk yapsam arabaya sorun eder mi? sınav esnasında.