Toyota / Camry / 2.5 Hybrid Passion / GÖKTAŞ AUTO 2019 MODEL TOYOTA CAMRY HYBRİD BOYASIZ " 50.000 KM " sahibinden.comda - 1056856846
Toyota / Camry / 2.5 Hybrid Passion / GÖKTAŞ AUTO 2019 MODEL TOYOTA CAMRY HYBRİD BOYASIZwww.sahibinden.com
Sence araba için 2 milyon bütçesi olan adamın telefonu giyimi yok mudurben olsam satardım ihtiyacım olan herşeyi alırdım (paranın hepsi benim ise) telefon yenilerdim giyime verirdim kalan parayla da araba alırdım
arabayı adam almamıs dede hediyesiAudi a5 en mantıklısı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sence araba için 2 milyon bütçesi olan adamın telefonu giyimi yok mudur
Maddi durumlari iyi olmasa zaten hediye etmezler hocamarabayı adam almamıs dede hediyesi
pezevenk mavisi f30 >>
Ama durusu bir baska be
5 kasalar bana da ağır geliyor daha önceden denemiştim kalkışı biraz geç gibi o yüzden listeye eklemedim ama bmw 3 yeni kasa ekledim listemeHocam bizzat kullanim deneyimlerim ile BMW 3 kasalara yeni veya F30 lara veya 5 kasalara bakabilirsiniz 5 kasalar bana cok agir gelir diyorsaniz temiz bir F30 veya G20 olabilir eger o paraya var ise. Bence hem konforlu hemde kucuk bir yazilim ile zevk alabileceginiz bir arac kontrol sizin elinizde istediginiz herseyi yapabiliyorsunuz nerede ise.
büyük araç kullanamıyorumMaddi durumlari iyi olmasa zaten hediye etmezler hocam
Söyle bir X5 de tercih edilebilir simdi kisiliginizi yansitmadiginiz icin tum araba modellerini atiyoruz hocam ama simdi sey deseniz ben hem sportif kullaniyorum komfort istiyorum veya arkadan ceker yanlayacagim vesaire gibi.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...5d-xdrive-premium-159.000-km-1084111169/detay
Şuana kadar hangileri aklında reis.
hocam peugeot 408 508 vs bakabilirsiniz içerisi uzay mekiği kokpiti gibi dışıda benim aşırı hoşuma gidiyorMerhabalar şuan bende 2023 MODEL NİSSAN QASHQAİ 1.5 e-POWER SKYPACK( dedemin hadiyesi) var bunu satmayı düşünüyorum çünkü alışamadım ve çok büyük bunun yerine çıkacak olan Togg sedan modeli almalı mıyım ya da 2 milyon TL'ye önerebileceğiniz araba var mı?
Konfora ve iç gösterişe önem veren biriyim
ekledim hocam bakacağımhocam peugeot 408 508 vs bakabilirsiniz içerisi uzay mekiği kokpiti gibi dışıda benim aşırı hoşuma gidiyor